Plassende meisjes pijpen en neuken

plassende meisjes pijpen en neuken

De incidenten vinden plaats in het gebied tussen het centrum, Graafseweg en de Berg en Dalseweg. De politie houdt in juli een jarige man aan op verdenking van deze misdrijven. Status van deze zaak is onbekend. Van januari tot juni zoekt deze jongen in Rijswijk oudere vrouwen van 55 tot 85 jaar als doelwit. De jongen slaat elke keer op dezelfde manier toe. Hij rijdt op zijn fiets, tussen 13 en 16 uur, langs de vrouwen. Hij keert even verderop om en gaat naast hen rijden of staan.

Dan spreekt hij de vrouwen aan, alsof hij ze kent. Plotseling slaat hij onzedelijke taal uit en hij randt de vrouwen aan. Zijn aanhouding is toeval: Zij vatten hem in de kraag. De politie jaagt op een serie-aanrander die drie keer toesloeg in mei en juni in Landgraaf en Kerkrade. Zijn slachtoffers zijn 14 en 16 jaar en mogelijk is er ook een vrouw van 18 jaar door dezelfde man aangerand. Deze verdachte rijdt op een zwarte scooter, spreekt de meisjes aan en pakt ze vervolgens vast om ze onzedelijk te betasten.

De politie heeft in het volgende signalement verspreid: De man die de jarige vrouw lastig viel droeg een zwarte helm, een zwart shirt en hij had een stoppelbaard. De status van deze zaak is niet bekend.

In alle gevallen fietst hij naast de vrouwen en betast ze in het kruis of bij hun borsten. In het Groningse Winschoten is in het voorjaar van een serie-aanrander actief. Hij pleegt aanrandingen op vijf vrouwen van verschillende leeftijden.

De jongste is 15 jaar. Door het duidelijke signalement en politieonderzoek kan de man worden aangehouden. Het gaat om een jarige man uit Winschoten. Het vervolg van deze zaak onbekend. Een jongeman die een praatje aanknoopt en vervolgens het gesprek al snel op seksuele handelingen toespitst en vervolgens vrouwen aanrandt.

In Dordrecht zoekt de politie naar een serie-aanrander die meerdere malen toeslaat. Op dinsdag 2 april tussen rond Dat gebeurt in het park aan de Dubbeldamseweg-Zuid ter hoogte van de Twintighoeveweg in Dordrecht. In november en december en januari komt mogelijk dezelfde dader ook al in beeld wanneer hij in de omgeving van het centrum van Dordrecht vrouwen ongewenst betast.

Meestal gebeurt dit in de middag of aan het begin van de avond. Van de verdachte is een compositietekening gemaakt. De zaak is voor zover bekend nog niet opgelost. Lokagentes, extra cameratoezicht, helikopters met infraroodcamera's en extra surveillerende agenten.

In de Maastrichtse buurt Randwyck jaagt de politie een maand lang op een serie-aanrander die steeds gewelddadiger wordt. Tien vrouwen doen in de periode van 3 tot 27 februari dit jaar aangifte van aanranding in deze wijk. Het begint als op één avond zeker drie vrouwen worden aangevallen en tegen de grond gewerkt, waarbij de man steeds agressiever wordt. De vrouwen geven een goed signalement op.

Bij een surveillance in Randwyck voor identiteitscontrole pakt de politie een jarige man op. Hij bekent volgens de politie een groot aantal aanrandingen.

De status van het onderzoek is onbekend. Deze serie-aanrander staat op de opsporingslijst 'gezochte seriedaders '. Deze vrij rondlopende serie-aanrander slaat 19 keer toe in Amsterdam in een lang tijdsbestek: Het gaat om een man die jonge, fietsende vrouwen vanachter benaderd en ze vervolgens onzedelijk betast op de borsten of het kruis van de slachtoffer. Een serie-aanrander uit Leeuwarden bekent dat hij negen aanrandingen heeft gepleegd in Leeuwarden en omgeving.

Op de fiets benaderde hij fietsende vrouwen, meestal 's nachts laat of in de vroege ochtenduren. De politie houdt de jarige verdachte begin aan en doet een oproep omdat niet wordt uitgesloten dat nog meer vrouwen slachtoffer van de man zijn geweest. Deze seriedader pleegt 4 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Amsterdam-Amstelland.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Utrecht. Deze seriedader pleegt 2 of 3 aanrandingen en 14 schennisplegingen bijvoorbeeld potloodventen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in verschillende regio's: Haaglanden, Midden- en West Brabant en België.

Deze seriedader pleegt 2 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Brabant Zuidoost. De politie zoekt een serie-aanrander die in Hoogstraten in de periode september-december meerdere jonge meisjes heeft aangerand. De man komt vermoedelijk uit Nederland of woont in de grensstreek. Hij spreekt zijn slachtoffers aan en betast ze vervolgens onzedelijk.

De politie verspreid een signalement met een compositietekening. De politie doet er alles aan om hem te pakken, de serie-aanrander van Dordrecht.

Buurtonderzoeken, getuigenoproepen, extra surveilleren. Pas na de inzet van een lokagente loopt hij tegen de lamp. In het tijdschrift Marie Claire doet de agente haar verhaal. De man komt achter haar fietsen en maakt een praatje. Hij fietste tien minuten achter me, ik moest voor me blijven kijken. Ik moest mijn personage zijn, aangeschoten, onbewust van gevaar. Hij kwam naast me fietsen, onze sturen botsten.

Ik voelde hoe mijn kleding bij mijn schouders door hem werd strakgetrokken. Ik kon nergens naartoe. Terwijl ik opstond riep ik: Mijn collega's kwamen keihard aanfietsen. De man die de lokagente pakte is Kimball van der A.

Hij maakt zich in een periode van tweeënhalf jaar schuldig gemaakt aan één verkrachting, vier aanrandingen en vijf pogingen daartoe. Sommige slachtoffers zijn ten tijde van het delict nog maar zestien of zeventien jaar oud. Hij achtervolgt fietsende vrouwen en meisjes op de fiets. Dat doet hij na het uitgaan in de binnenstad van Dordrecht.

De misdrijven vinden plaats op een fietsroute tussen de binnenstad en de buurten Krispijn en Sterrenburg, vaak bij een tunneltje. De man had geen strafblad.

Maar ik deed het toch. Het gebeurde in een soort waas. Ik denk dat alcohol en grote druk op m'n werk een rol speelden, maar ik wil graag weten wat ik mankeer".

Zijn slachtoffers verklaren in de rechtszaal over de extreme angst tijdens de aanrandingen. In het begin kwamen mijn vrienden bij mij, maar nu gaan ze toch echt zonder mij uit. Mijn sociale leven is naar de kloten. Kimball van der A. In hoger beroep is hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar. Hij wordt beschouwd als verminderd toerekeningsvatbaar. Een jarige asielzoeker pleegt begin november een serie aanrandingen met drie jonge meisjes als slachtoffer.

Hij wordt op heterdaad betrapt. Zijn slachtoffers zijn twee meisjes van 13 en 15 jaar en een jonge vrouw van 19 jaar. Ze maken angstaanjagende momenten mee als de man achter hen aankomt.

Hij vraagt of de meisjes nog maagd zijn en gaat aan hun billen zitten. Begin november pakt de politie hem op. Op 24 december komt de zaak voor. Dan blijkt dat hij naast de aanranding van de tieners ook een medewerkster van het COA en politieagenten heeft bedreigd en een arrestantenverzorgster heeft uitgescholden en bespuugd. De rechtbank bevindt hem schuldig maar hij krijgt geen straf omdat hij lijdt aan een psychotische stoornis en een ernstige trauma. Hij wordt één jaar opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Een zwakbegaafde serie-aanrander maakt in zeker vijf slachtoffers. Op de fietspaden tussen Ede en Bennekom valt hij jonge vrouwen lastig. De man fietst zijn slachtoffers voorbij en betast ze op hun borsten, benen en billen. Dat gebeurt vooral in de avond- en nachtelijke uren.

De politie sluit niet uit dat de man meer slachtoffers heeft gemaakt. De politie houdt de man aan en het blijkt dat hij aan een bipolaire stoornis lijdt en kortdurende psychoses.

De zwakbegaafde man woont in een beschermde woonvorm. Hij heeft spijt van zijn daden en erkent dat hij problemen heeft. De man gaat onder behandeling. Hij wordt veroordeeld tot 3 maanden celstraf. Die wordt niet ten uitvoer gelegd. Blanke man van ca. Dat gebeurt in de wijk Tolberg. Hij rijdt op een oranjekleurige fiets, mogelijk een mountainbike, heeft kort blond haar en draagt een muts en donkere jas. Een vrouw wordt tot twee keer toe aangerand in Dordrecht. Dat gebeurt in de herfst van door een serie-aanrander die in de stad meerdere vrouwen en meisjes belaagt.

Na haar melding kan de politie een jarige man op heterdaad oppakken. De eerdere aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden in de Dordtse wijk Stadspolders, rond het Van Eesterenplein en in de buurt van de Plus-supermarkt in die buurt.

Een hele jonge serie-aanrander - 15 jaar - die ook een hoogbejaarde vrouw lastig valt. In Purmerend zorgt dat in september voor flinke onrust, ook onder de oudere bewoners. De jongen slaat meerdere malen toe in de omgeving van het park De Noord. In haar flat valt hij ook een jarige vrouw lastig en berooft haar ook van haar tas. De politie pakt een jarige inwoner van Purmerend in december op.

De rechtbank veroordeelt hem tot dagen celstraf, waarvan voorwaardelijk, en een werkstraf van 80 uur. In september betrapt de politie de jongen op heterdaad na een aanranding van een jonge vrouw. De jonge vrouw wordt in het park om half negen 's morgens vastgepakt door de man, maar weet zich los te maken. Ze belt onmiddellijk Omdat zij een goed signalement geeft kan de man hem kort daarna, net buiten het park, aanhouden.

Later verklaart de politie dat jaar al vijf aangiften te hebben gehad, zonder goed signalement, waardoor de zaak nooit naar buiten is gebracht. In het Tilburgse Wandelbos en de aangrenzende buurt de Reeshof is het in de zomer van niet veilig. Een serie-aanrander actief heeft het daar gemunt op volwassen vrouwen. Rijdend op zijn scooter en met zijn zwarte integraalhelm op benadert deze jarige serie-aanrander op klaarlichte dag vrouwen.

Hij slaat hen tijdens het voorbijrijden op hun billen of schouders of knijpt hen in de billen en rijdt vervolgens door. Een aantal keren heeft hij zich nog omgedraaid richting zijn slachtoffers en hun obscene teksten toegeroepen. Dat gebeurt in het voorjaar van In totaal pleegt de man zeker negen aanrandingen. De politie heeft al gauw een signalement. Het gaat om een gezette jongen op een scooter, actief bij de Aziëweg, Zegwaartseweg en in de omgeving van de Europaweg.

Een getuige leidt de politie uiteindelijk naar de dader. Die ziet hoe een meisje wordt betast en noteert daarop direct het kenteken van de scooter, die van de jarige man uit de Zoetermeerse wijk Noordhove blijkt te zijn. Sommige slachtoffers worden meerdere keren door hem aangerand, waardoor hun angst dat dit persoonlijk op hen was gericht des te groter wordt en zij zich niet meer veilig voelen op straat. Dit blijkt ook uit de slachtofferverklaring die tijdens de rechtszitting is voorgelezen.

Het grote aantal aanrandingen leidt tot grote onrust in Zoetermeer. De rechter rekent dit de serie-aanrander aan, omdat mensen zich door dit soort misdrijven zich minder veilig voelen op straat.

Volgens de rechters heeft de man alleen oog heeft gehad voor zijn eigen behoefte aan spanning en niet stilgestaan bij de gevolgen van zijn daden. Dat de verdachte in het verleden zou zijn gepest, is - hoe heftig dat voor de verdachte ook mag zijn geweest - geen excuus voor zijn handelen, aldus de rechtbank.

De Zoetermeerse serie-aanrander krijgt een taakstraf opgelegd van uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 maanden, met een proeftijd van 2 jaar. Tijdens zijn rechtszaak trekt hij ineens al zijn kleren uit en staat poedelnaakt voor de drie vrouwelijke rechters.

Hij roept 'I didn't do it', net nadat een van de slachtoffers een verklaring heeft afgelegd. Dat gebeurt in het park bij de Euromast in Rotterdam Daarnaast wordt hij verdacht van twee verkrachtingen in , ook in Rotterdam. In Amsterdam zou hij in hebben toegeslagen. Zijn actie om ontkleed in de rechtszaal te staan, heeft geen gevolgen.

Het Openbaar Ministerie vindt het niet nodig om psychiatrisch onderzoek bij hem te doen, omdat de man na zijn veroordeling toch direct wordt uitgezet.

De advocaat van S. Deze seriedader pleegt 8 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in en in de regio Drenthe. Via de website Maroc. Hij doet zich voor als douanier of politieagent en spreekt met de vrouwen af om hen vervolgens te verkrachten, in hun eigen woning of zijn woning in de wijk Haagse Beemden. In sommige gevallen heeft hij ze dagenlang vastgehouden. De serieverkrachter uit Breda dreigt ook naakfoto's van zijn slachtoffers op internet te zetten of hun familie in te lichten als zij naar de politie stappen.

De zaak komt aan het licht als eind een vrouw een hulpoproep-sms stuurt aan de politie. Die valt zijn woning binnen en vindt een mobieltje met daarop ook informatie over de andere slachtoffers. De verdachte zelf ontkent. Een aantal vrouwen zou vrijwillig seks met hem hebben gehad, een aantal anderen zegt hij niet te kennen.

In wordt hij veroordeeld tot 8 jaar cel en TBS. Dit is een van de ernstigste seriezaken die de politie tot topprioriteit heeft verklaard omdat deze nog steeds niet opgelost is. Een serieverkrachter in Breda pleegt een reeks van vier ernstige verkrachtingen of pogingen daartoe.

En dat doet hij over een lange periode, in , , en De politie vraagt in de hulp van het publiek. De man verkracht vrouwen van verschillende leeftijden van jaar. Dat gebeurt in de wijk Brabantpark in Breda, op locaties die hemelsbreed maar een paar honderd meter van elkaar zijn verwijderd. Daardoor gaat de politie er vanuit dat de man een bekende in de buurt kan zijn. In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september wordt een jarige vrouw het slachtoffer op de Brabantlaan in Breda.

Zij loopt naar haar geparkeerde auto maar op het moment dat zij wil instappen slaat de man toe. De vrouw verzet zich waardoor het tot een poging verkrachting blijft. Bij eerdere misdrijven lukt het de man wel de vrouwen te verkrachten. Er is vier keer DNA gevonden van deze verkrachter en op basis van vernieuwde onderzoekstechnieken zijn deze zaken gekoppeld. Desondanks is de man nog niet gepakt. De zaak staat op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series'. Het gaat volgens de politie om een man van rond de dertig jaar oud met blond of donkerblond haar.

Hij spreekt met een Bredaas of regionaal accent. Slachtoffers die gilden of zich hevig verzetten konden aan hem ontkomen, de serie-aanrander van de Almeerse Staatsliedenwijk.

Het is begin een lange periode onrustig in de wijk. De man slaat van april tot juni vijf keer toe en heeft het gemunt op vrouwen tussen de 20 en 30 jaar.

De jarige dader is telkens op de fiets en vraagt vrouwen de weg naar de Waterwijk. Daarna valt hij ze aan en pleegt de aanrandingen. De politie weet de dader te pakken door camera's te plaatsen, waarna de man op camerabeelden is herkend. Tijdens de rechtszitting verklaar de jongeman het voorzien te hebben op borsten en billen. Hij wordt veroordeeld tot 15 maanden cel, waarvan 13 voorwaardelijk. Daarnaast krijgt hij een taakstraf van uur.

Deze seriedader pleegt 17 aanrandingen. Over een periode van tien jaar pleegt de Rotterdamse serieverkrachter Khalid Y. In wordt hij aangehouden. De eerste verkrachting pleegt de man in als hij 19 jaar is. Het slachtoffer, een vrouw die hij niet kende, miste haar trein en moest rond middernacht een uur wachten op het station Hofplein.

Daar wordt de vrouw onder bedreiging van een mes verkracht, nadat hij haar eerst berooft. De politie begint een groot onderzoek maar het lukt niet de zaak op te helderen. Dat gebeurt pas als de man zich jaren later - opnieuw op een zeer gewelddadige manier - vergrijpt aan twee nieuwe slachtoffers, bekenden van hem.

Een net jarig meisje gaat met hem mee naar zijn woning met de bedoeling daarna de stad in te gaan. Daar wordt zij onder dwang vastgehouden, gedwongen cocaïne te nemen, mishandeld en meermalen verkracht. Hierna zet hij haar af op een station afgezet en krijgt wat geld aangeboden om wat leuks te kopen.

Medewerkers van de RET treffen haar huilend aan. De derde verkrachting wordt gepleegd op 9 november , ook in de woning van de man. Een vrouw wordt verschillende keren verkracht, ook met voorwerpen, en gedwongen de urine en ontlasting van de verkrachter in de mond te nemen.

Zij wordt vele uren vastgehouden in de woning voordat ze wordt vrijgelaten. Deze Rotterdamse verkrachter is zeer gewelddadig en bedreigt zijn slachtoffers met teksten als: Hij gebruikt ook een mes: De man wordt gepakt doordat er een DNA-match is met het in aangetroffen spermaspoor op de plaats delict. De jarige elektromonteur Chris D. Dat gebeurt eenmaal in en drie keer in de zomer van In Voorschoten, Noordwijk en Hillegom springt hij uit de bosjes en trekt hij zijn slachtoffers van hun fiets de bosjes in waar hij ze op brute wijze verkracht.

Alle vrouwen krijgen een stuk stof over hun hoofd zodat zij hun belager niet herkennen. De politie weet hem te traceren doordat het laatste slachtoffer vertelt dat hij op een motor is vertrokken. Via beelden van camera's langs wegen in de regio wordt het voertuig opgespoord en D. Dan al weet de politie - door een DNA-match - dat hij ook in een vrouw heeft verkracht.

Dat zorgt ervoor dat hij zijn agressieve en seksuele gedachten en fantasieën niet kan beheersen. Tijdens de rechtszaak blijkt de enorme impact op de slachtoffers.

Zij vreesden voor hun leven en zijn met bruut geweld op gruwelijke wijze verkracht. De serieverkrachter gaf hen op dwingende toon opdrachten. En bedreigde de vrouwen: Het gerechtshof benadrukt ook dat deze zaak voor veel ophef en grote onrust heeft gezorgd. Vooral in de Bollenstreek zat de angst bij burgers er goed in. Hij is verminderd toerekeningsvatbaar.

Hij wordt ook veroordeeld voor het bezit van honderden kinderpornografische afbeeldingen waarop seksuele handelingen met kinderen van jaar te zien zijn.

Dit is een van de langst lopende grote zedenzaken van Nederland. De jacht op de serieverkrachter van Valkenswaard heeft hoge prioriteit bij de politie wegens de lange reeks gewelddadige verkrachtingen die op zijn naam staan.

Het gaat om een blanke man van inmiddels boven de 50 jaar. Hij pleegt een serie van mogelijk 12 verkrachtingen en aanrandingen in Valkenswaard, Riethoven, Veldhoven en Waalre. Telkens gaat hij hetzelfde te werk: Hij verkracht de vrouwen of probeert dat. Opvallend aan deze serieverkrachter is dat hij agressief en gewelddadig begint en na afloop van de aanranding of verkrachting ineens poeslief is. Een aantal keer biedt hij zelfs zijn excuses aan na het misdrijf.

Hij zegt zelfs letterlijk "sorry". Ook vertelt hij iets over zichzelf. Een jaar later zegt hij dat hij Koosje heet. Soms eist hij geld van zijn slachtoffers. In doet hij iets afwijkends: De politie maakt lopende het onderzoek meer over hem bekend. Hij heeft een onverzorgd uiterlijk en draagt in werkschoenen van het merk Bata, maat Rond reed hij in een Blauwe Opel Astra. Opvallend is de lange periode dat deze serieverkrachter kan toeslaan. Soms is het jaren stil, zoals tussen en Ook in de afgelopen vijf jaar heeft de man - voor zover bekend - niet toegeslagen.

De politie heeft bij drie van de twaalf misdrijven DNA gevonden en gelinkt aan dezelfde dader. In de zomer van is opnieuw een getuigenoproep gedaan via Opsporing Verzocht. Als de binnengekomen tips niets opleveren dan overweegt de politie een groot DNA-verwantschapsonderzoek onder mannen in Valkenswaard en omgeving, net als bijvoorbeeld in de moordzaak van Marianne Vaatstra is gedaan.

De man gaat op jacht naar slachtoffers; hij vertelt zelf dat hij een kick krijgt van het zoeken naar slachtoffers en het overmeesteren van de vrouwen. Hij sleurt hen in het donker van hun fiets waarna hij ze op brute, gewelddadige wijze verkracht of aanrandt.

Vrouwen die zich verzetten of gillen bedreigt hij: Ook berooft hij sommige slachtoffers. Vier verkrachtingen, twee pogingen daartoe, twee aanrandingen, twee pogingen tot zware mishandeling en een poging tot doodslag.

Hij bekent ook een aanranding van een vrouw in in Bergen op Zoom maar daarvoor wordt hij niet veroordeeld omdat deze zaak inmiddeld verjaard is.

Hij rijdt hij bewust met zijn auto tegen hen aan, waardoor zij flinke verwondingen oplopen. Hij schopt een van de meisjes tegen het hoofd en drukt met zijn knieën de keel van z'n slachtoffer dicht, waarna hij haar verkracht.

Tijdens de rechtszaak blijkt dat de Cuijkse serieverkrachter lijdt aan parafilie, oftewel afwijkend seksueel gedrag. Hij beleeft een sterke lust aan fysieke agressie en overmacht op zijn slachtoffers. Slachtoffers zouden moeten boeten voor krenkingen van de eigen mannelijkheid, zo staat in het vonnis. Zijn slachtoffers zijn ernstig beschadigd. De vader van een van de slachtoffers zegt tegen Omroep Brabant: Het veilige gevoel van thuiskomen heeft ze niet meer.

Ze durft in het donker niet van huis of naar huis te komen. Deze seriedader pleegt 1 verkrachting en 2 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Rotterdam-Rijnmond.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Zuid-Holland-Zuid. Deze serieverkrachter pleegt 4 verkrachtingen en aanrandingen. Deze verdachte staat op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series', waarop de zwaarste zaken staan die de politie nog niet heeft opgelost.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in en De plaatsen waar dat gebeurde heeft de politie wegens lopende opsporing niet bekendgemaakt. Deze serieverkrachter pleegt 1 verkrachting en 1 aanranding. Ondanks het lage aantal delicten staat deze verdachte op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series', waarop de zwaarste zaken staan die de politie nog niet heeft opgelost. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in Deze serieverkrachter pleegt 3 verkrachtingen en aanrandingen. Bijna twintig jaar zoekt de politie naar de Utrechtse serieverkrachter.

De man verkracht een flink aantal jonge vrouwen, vaak studentes, op een gewelddadige manier in de Domstad en omliggende gemeenten. Midden jaren negentig en opnieuw in Tijdens het grootste politieonderzoek ooit van de Utrechtse politie wordt deze serieverkrachter ontmaskerd door zijn 'modus operandi'. Hij kiest volgens de politie zijn slachtoffers en de plek om ze te verkrachten van te voren uit.

Dat gebeurt telkens op afgelegen fietspaden. Hij achtervolgt de vrouwen op een mountainbike en bedreigt ze met een mes. Vervolgens sleurt hij ze de bosjes of het weiland in en verkracht ze op gruwelijke wijze. Bij één verkrachting gebruikt hij onder meer een fietspomp. Zijn eerste slachtoffer fietst 's avonds om een uur of tien op de Bisschopsweg in De Bilt. De man haalt haar in en grijpt haar bij de haren, sleurt haar van de fiets en trekt haar het weiland in waar hij haar verkracht.

Zijn volgende slachtoffers verkracht hij op het Vagantenpad in Bunnik en in een park Bloeyendaal op de Archimedeslaan in Utrecht. In dezelfde periode koppelt de politie nog een hele reeks verkrachtingen, pogingen daartoe en aanrandingen aan dezelfde dader. In Utrecht en omgeving en vooral in de buurt rond de universiteit in De Uithof is de onrust enorm.

Vrouwen durven niet alleen meer over straat, ouders laten hun kinderen niet meer alleen over straat gaan, ziekenhuismedewerksters krijgen alarmpiepers mee en sportscholen in Utrecht bieden zelfs gratis zelfverdedigingscursussen aan. De politie surveilleert tegelijkertijd op alle mogelijke plekken. In Trouw vertellen betrokken politiemedewerkers over het intensieve onderzoek.

Rechercheurs liggen verdekt opgesteld bij bospaden op de uitkijk en er fietsen zelfs mannelijke agenten verkleed als vrouw door het gebied. Er komt straatverlichting op donkere paden, struiken langs bosweggetjes worden gesnoeid of gekapt. Dan is het jaren stil. Geen spoor van de dader. De politie staakt in mei het onderzoek. Maar dan, in september slaat de serieverkrachter weer toe.

Bij zijn laatste verkrachting overleeft het slachtoffer, een jarig meisje, het maar net. Op de Kees Boekelaan in Bilthoven bindt hij haar vast aan een boom. Hij verkracht haar en laat haar vervolgens vastgebonden achter. Het meisje raakt zwaar onderkoeld en wordt pas midden in de nacht gevonden bij een grootscheepse zoektocht.

Opnieuw levert onderzoek niets op. Er is alleen DNA en een compositietekening. En dan plotseling, in juli , is er nieuws. Door het inzetten van een lokfiets is een verdachte fietsendief gesnapt, wiens DNA overeenkomt met dat van de Utrechtse serieverkrachter.

Hij wordt dan nog gelinkt aan 22 zaken maar in het onderzoek dat volgt krijgt het Openbaar Ministerie de meeste zaken niet rond. Voor de vier verkrachtingszaken wordt Gerard T. De zaak wordt op 18 en 19 januari inhoudelijk behandeld. Tot nu toe zwijgt hij. Over het leven Gerard T. Hij is twee keer in beeld gekomen bij de politie tijdens het onderzoek en werd in en zelfs gehoord.

Dat gebeurde onder meer nadat een collega hem meende te herkennen van de compostietekening. Tijdens een groot DNA-onderzoek weigerde T. Een opvallend detail komt nog naar voren in een bericht van RTV Utrecht. Volgens het lokale tv-station is die school pas in geopend en kan hij daar dus nooit op hebben gezeten.

De verwijzing naar Milton Keynes zou mogelijk een verwijzing zijn naar de plek waar begin jaren negentig een gewelddadige serieverkrachter toesloeg. Richard Leadbeater maakt daar in en 18 slachtoffers en werd nooit gepakt. Deze serieverkrachter pleegt 5 verkrachtingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode Deze serieverkrachter pleegt 3 verkrachtingen. Deze serieverkrachter pleegt 13 verkrachtingen.

Deze serieverkrachter pleegt 11 verkrachtingen en aanrandingen. Deze moordenaar pleegt 2 seksmoorden. Dit is de enige verdachte van moord op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series'.

Daarop staan de zwaarste serie-zedenzaken die de politie nog niet heeft opgelost. Jonge serie-aanrander in Lunteren most wanted. De serie-aanrander in het Amsterdamse bos aangehouden Verdacht van reeks aanrandingen in het voorjaar van Laatst toegeslagen: In het Amsterdamse Bos pleegt een man een aantal aanrandingen en schennisplegingen. Tienermeisjes-aanrander in Friesland en Drente aangehouden Verdacht van zeker 28 aanrandingen in Friesland en Drente in , en Laatst toegeslagen: Aanranding fietsende meisjes in Friesland en Drenthe.

De serie-aanrander Friesland most wanted. De Italiaanse serieverkrachter in Limburg aangehouden Piëtro T. Slachtoffers vertellen hun aangrijpende verhaal in Opsporing Verzocht. De serie-aanrander in Venray veroordeeld Ruben L. Vonnis veroordeling Venrayse serie-aanrander. De wielren-aanrander rond Katwijk most wanted.

De billenknijper van Reimerswaal veroordeeld Hendrikus van der V. Pleegt zeker 6 aanrandingen in het najaar van Laatst toegeslagen: Recherche pakt aanrander op. De gewelddadige Osdorpse serieverkrachter aangehouden man jaar 1. Billenknijper in Noord-Holland most wanted. De Arnhemse serie-aanrander en z'n toekijker aangehouden kleine jongen 11 tot 15 jaar negroïde uiterlijk kaal geschoren hoofd opvallende rugzak Verdacht van 5 aanrandingen in en vriend kijkt toe Laatst toegeslagen: De andere serieverkrachter van Utrecht veroordeeld Eduard M.

Vonnis veroordeling serieverkrachter Eduard M. De billenmeppers van Deventer aangehouden Verdacht van 34 aanrandingen in Laatst toegeslagen: Jonge serie-aanrander in Nijmegen aangehouden jongen 14 jaar lichtgetinte huidskleur opvallend glad gezicht fiets met tassen vraagt de weg Verdacht van 4 aanrandingen en 13 schennisplegingen in en Laatst toegeslagen: Beelden aanrander Nijmegen vrijgegeven op 9' De serie-aanrander in Amsterdam-Amstelland most wanted.

De serie-aanrander in Hollands-Midden most wanted. De serie-aanrander in Utrecht most wanted. De serie-aanrander in Gelderland-Zuid most wanted.

De serie-aanrander in Flevoland most wanted. De festival-aanrander veroordeeld man 27 jaar plassende vrouwen festivals Pleegt zeker 10 aanrandingen in Laatst toegeslagen: Serie-aanrander Groningse binnenstad veroordeeld man 26 jaar studentes slachtoffer op fiets scheurt kleding kapot Pleegt twee verkrachtingen en meerdere aanrandingen in en Laatst toegeslagen: De rechtbank legt op 28 augustus deze seriedader 4 jaar celstraf op.

De serieverkrachter in Eindhoven veroordeeld man midden 30 jaar compact postuur kort stekelig blond haar sprak met een Oostblok-dialect gekrulde tattoe op rechterarm Pleegt 2 verkrachtingen in Laatst toegeslagen: Het gerechtshof veroordeelt de Eindhovenaar in tot vijf jaar cel. Vonnis verkrachtingszaken Eindhoven Seriedader in Nijmegen aangehouden man 23 jaar bedreigt slachtoffers achtervolgt vrouwen Verdacht van 1 verkrachting en 2 aanrandingen in Laatst toegeslagen: De scooter-aanrander rond Blerick veroordeeld blanke man 31 jaar bol gezicht witte driekwart broek met gat in kruis donkere scooter met doekje over kentekenplaat zwarte helm zonder vizier Pleegt meer dan 20 aanrandingen en schennisplegingen in Laatst toegeslagen: Vonnis veroordeling Blerickse serie-aanrander.

De potloodventer van de Dobbeplas veroordeeld Kevin B. Vonnis potloodventer van de Dobbeplas. De serie-aanrander in Langsingerland aangehouden Verdacht van 3 aanrandingen in de zomer van Laatst toegeslagen: Politie zoekt aanrander Bergschenhoek.

De billenknijper van Hoogvliet veroordeeld Joey E. Pleegt zeker 10 aanrandingen in de periode mei tot juli Laatst toegeslagen: De officier van justitie eist 30 maanden cel tegen hem eist, waarvan tien voorwaardelijk. Ook moet hij een training voor seksdelinquenten volgen. Wel wordt hij verminderd toerekeningsvatbaar verklaard. Volgens deskundigen speelt mee dat Joey E. De meisjes-aanrander van Hilversum veroordeeld Nathan B.

Hij zocht volgens de recherche 'goed uitziende' meisjes uit. Zij stonden doodsangsten uit. Ook jou idee dat blanken elkaar dekken kom ik nergens tegen. Nou dat durf ik gerust in twijfel te trekken gelet op het feit dat hij een get out of jail kaart heeft gekregen van het O.

Volgens de PVV logica verdienen zulke types een knieschot. As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig en geen slappe linkse melkmuiltjes die alleen met hun ellebogen een punt kunnen draaie! Ik vind het vertrouwen dat seven stelt in het O. Onafhankelijke beoordeling bij het O. Yeah right, bij het O. Hij presenteerde een televisieprogramma voor TV Limburg: In het Limburgse had hij toch wel enige bekendheid als lokale TV-personality. Hoor je het jezelf zeggen? PS, nu we het toch over Graus hebben, herinneren we ons dit gevalletje wanbetaling ook nog uit ?

Een kleine greep uit de PvdA misdaden: Ook de wat meer bekende PvdA figuren hebben zich in het verleden herhaaldelijk schuldig gemaakt aan landverraad..

Tang — PvdA — bijvoorbeeld met het verraden van staatsgeheimen. Over de 80 duizend paspoorten, die bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken werden gestolen, in de tijd dat K. Muts Herfkens is absoluut niet de enige PvdA er die de zaak voortdurend oplicht.

Dat mutsje Cramer PvdA en haar medefraudeurs nog steeds blijven volhouden, dat er een opwarming van de aarde onderweg is, geeft ook al weer aan, dat fraude, leugens en oplichting van de belastingbetaler bij de PvdA een normale zaak zijn. Zij, Cramer, laat haar dienstwagen ook door haar moeder gebruiken om boodschappen te doen.

De milieufanaat Samson PvdA blijft ook dapper volhouden, dat het milieu in gevaar is. Hij bedoelt daarmee te zeggen, dat zijn toekomstige overbetaalde baan bij de milieumaffia in gevaar zou kunnen komen. We zullen het maar niet hebben over het geen weet willen hebben van mijn en dijn van Bram Peper PvdA.

Ook niet over het gedrag van de huidige Minister van Binnenlandse PvdA Zaken dronken achter het stuur — en dan de hoofdcommissaris een extra toelage geven om die bekeuring …misdadig gedrag … te laten verdwijnen. Wel willen wij duidelijk maken, dat bij de PvdA een groot deel van de top als onbetrouwbaar kan en moet worden aangemerkt.

Staatsecretaris J udas Cohen PvdA laat een boek over zichzelf schrijven en betaalt de Minister Vogelaar PvdA is zó incompetent, dat er een privécoach voor haar moet worden ingeschakeld. Voor ,-euro per uur!

Minister Cramer PvdA is zó incompetent, dat er een privécoach moet worden ingeschakeld. Voor ,- euro per uur wordt een bureau PvdA ingehuurd, om de minister iets bij te leren. Minister van Financiën W. Het bewijs gaf Marcel van Dam ex PvdA. Kok PvdA wordt in uitgeroepen tot Neêrlands grootste graaier.

En als straks blijkt, dat de vroegere buurtbewoners aandachtzoekers zijn en onwaarheden met halve waarheden vertellen? Dan is het meestal stil. Trial by media; feiten volgen later, als iedereen al tot veroordeling is overgegaan. Ach gut de linkse rakkers van Sargasso draaien weer eens door. Zullen we ook eens kijken naar de andere partijen. Een beetje zielig hoor. Niemand houdt je tegen. Niet voor het doen van uitspraken waar je het niet mee eens bent.

Iraans oorlogsmisdadiger tara Singh Varma: Mooi boek is dat Paul van der Vleuten met al zes spelfouten in de titel. Verder kletst u natuurlijk uit uw nek, een beetje het fascisme verdedigen tssss….

Deze post gaat over criminaliteit, niet over beleid. Ik denk dat 44 doelt op het Duizendjarig Rijk, dat was ook there to stay… Zelfoverschatting is een kenmerk van het fascisme. Markuszower had een wapenvergunning. Hij was rechtmatig in het bezit van zijn eigen wapen. Hij is niet vervolgd door justitie. Beetje onzin dus om hem steeds te noemen. Jonathan Baron, die extremistische zionist had met dat wapen nooit een bomvolle RAI mogen betreden, hij handelde illegaal. Verder is Gidi Markuszower gewoon een pion van Israëlische regering zoals wel meer PVV-ers, naast dat dit ideologisch nogal dubieus is grenst het ook aan landverraad.

Daar op staat dacht ik maximaal 4 jaar gevangenisstraf. Daarnaast was er ondersteunend bewijs in de vorm van een rapport van een arts v. Dat is dus 5 tegen 1. Gelegd langs de PVV meetlat is dat ruimschoots voldoende om zijn veroordeling te eisen. Nu het echter gaat om 1 van hun buitelen ze over elkaar heen om het te bagatelliseren en goed te praten. Ben overtuigd dat hij inmiddels geen vergunning meer heeft. Oh oh, de linkse kerk is in paniek.

Het linkse electoraat rent weg en dan gaan ze weer fascisme roepen. Nee serieus, hebben die rechtzen niks beters te doen dan een beetje haatreaguren op linkse weblogs. Het feit dat het linkse elecoraat naar de PVV rent zegt volgens mij genoeg. Met is de politieke correctheid en zelfgenoegzaamheid van links een beetje zat. Wellicht komt het electoraat dan ook terug. Zoals het nu gaat valt de linkse elite steeds weer terug op oud gedrag.

Zoveel mogelijk op rechts hakken, Fascisme roepen geloven in de multikulturele droom. Zich wentelen in oude socialistische dromen en luisteren ze niet naar de steeds luider roepende stem in Nederland, die links nederland en de ellende die ze hebben veroorzaakt spuugzat is. Voor de volledigheid zou de redactie alle andere partijen ook eens door moeten lichten en dan rationeren naar hoeveelheid kamerzetels. Kijken of het bij de PVV echt zoveel extremer is dan bij andere partijen.

Naast het beledigen, intimideren en met water gooien dus nu ook fysiek geweld bij de strot grijpen. Zodra je een cv indient met verzonnen feiten, of daadwerkelijk een vervalst diploma overlegt, ben je strafbaar voor valsheid in geschrifte.

Daar staat maximaal zes jaar cel op, of een boete van Als de mensen op dit forum doorsnee links Nederland vertegenwoordigen, denk ik dat de PVV over 4 jaar boven de 35 zetels komen. Dus ga zeker door met vuilspuiten en roep heel hard dat alle PVVers fascisten zijn en het derde rijk willen stichten. Daar bewijs je de PVV echt een dienst mee. En als je echt links bent, ga je ook weer taarten gooien naar PVVers. Verfbommen gooien, op de barricades. Ik vind het echt schokkerend, dat links Nederland heel stil is als het gaat over het feit dat Wijnand Duyvendak geassociieerd wordt met onkruid en Rara, dat men stil was toen bleek Sam Pormes en Karima terroristen en misdadigers waren.

En dat als het gaat om PVVleden men ineens hard gaat roepen. Links crimineel gedrag is blijkbaar ludiek en wordt geromantiseerd, maar rechtse vergrijpen zijn natuurlijk uit den boze. Aan Zelfkritiek doet de linkse elite al decennia lang niet en dat is dan ook uiteindelijk de ondergang gebleken. En de peilingen worden steeds somberder voor links nederland. Eigen schuld dikke bult. Vind je de mensen hier echt onvriendelijker dan en haatdragender dan de mensen op Else4 en Telegraaf.

Alle Henks en Ingrids zijn op weg naar moeder-de-vrouw. De Hollandse pot staat te wachten. Werken na vijfen is blijkbaar nog niet echt gewoonte in rechts Nederland.

Eric Lucassen had ook een auto vernield http: Nieuwspoort is zo besloten als wat. Er passeren een aantal affaires bij linkse partijen die ook niet fraai zijn in de comments.

Er is daar wel een verschil mee: Dat zou Geert Wilders ook moeten doen: Dan is de discussie meteen voorbij. Geert Wilders roept het over zichzelf af dat deze kwesties blijven aanrotten in de media door voortdurend slap op te treden binnen zijn eigen club. Geeft allemaal weinig blijk van goed leiderschap. Dat gezeur over die zonnebril van Bos is wel erg zielig. Als ik op zakenreis in een zonnig land een zonnebril zou kwijtraken, zou ik er ook eentje met mijn eigen bedrijfscreditcard kopen.

Ik zit daar uit hoofde van mijn functie, en moet wel nog uit mijn ogen kunnen kijken om mijn werk te kunnen doen. Als ik tijdens mijn werk een scheur in mijn broek oploop, koop ik ook een nieuwe broek op kosten van de baas. Links graaft zijn eigen graf. Liever naar anderen wijzen, dan zelfkritisch het gedachtegoed onder de loep nemen zelfs nu historisch aantoonbaar is dat links Nederland in de ellende heeft getrokken. Het is op dit moment zo overduidelijk, dat het het linkse gedachtegoed heeft afgedaan en we in een fantastische tijd leven waar een groot gedeelte van het Nederlandse volk zich eindelijk uitspreekt en een vuist maakt.

Het roer is echt om PVVers. En niets kan ons meer stoppen, zelfs niet bovenstaand gechargeerd en ongenuanceerd links gekleurd verhaal. Zie dat links het nu echt niet meer weet. Maar de PVV heeft nu deze historische kans gegrepen en heeft de zegen van een groot deel van het Nederlandse volk. Deze macht geven we niet meer af. Links loopt achter de feiten aan en mag zijn wonden gaan likken. Waarom moet Wilders beveiligd worden en wie bedreigen geert Wilders?

Islamitisch en links tuig. Dit soort politieke criminelen werden in de voorm. In Nederland zien we nu wat er gebeurd als je dit soort politieke criminelen vrij spel geeft, ze alle ruimte biedt. In dit blog worden volgens mij de woorden fascisme en derde rijk niet echt genoemd.

En Pormes en Duyvendak hebben het veld moeten ruimen vanwege hun daden. Dan zou ik niet willen zeggen dat het heel erg stil blijft. Hoeveel zijn er veroordeeld? Hoeveel zijn er officieel verdacht? Verschil is dat als er bij die krakers al sprake is van knokploegen, wat ik ten zeerste betwijfel, ze in ieder geval niet verbonden zijn aan linkse partijen die in het parlement vertegenwoordigd zijn. Dat terwijl het oprichten van knokploegen voor Wilders juist iets is waar hij openlijk een speerpunt van maakt.

Appels met peren vergelijken dus. Maar dat zullen wel linkse rechters zijn die een onschuldig iemand, slechts op grond van het feit dat die er niet-politiek correcte opvattingen op nahoudt hebben veroordeeld. Ten eerste wil ik zeggen: En hoe moeilijk ik het ook vind, je bent pas schuldig, als je schuldig wordt verklaard. Voor de freudianen onder ons… Is dit niet allemaal een beetje teveel toeval?? Opdoeken die Nazi-partij als je het mij vraagt!!! Het linkse fascisme is zo te horen onder links nl springlevend.

Applaus voor de goelag. De rechtse Wilderssecte en diens kritiekloze apostelen. Toch een militair strafblad. Zelf dienstplicht niet hoeven te vervullen wegens studie en na afstuderen was de dienstplicht alweer afgeschaft..

Het zou gaan om ontucht met meisjes van rond de 17 jaar oud. Sargasso is toch vooral gelieerd aan GroenLinks en D66 en daar gaat het echt niet slecht mee in de peilingen. Mijn vroegere leraar WiskundeB had een relatie met een minderjarige leerlinge van hem, was gewoon onder leraren, leiding en school bekend.

Woonde er uiteindelijk zelfs mee samen, ook jaren later op een reünie werd het niet veroordeeld. De linkse media worden op een onweerstaanbare manier meegetrokken in het ons populistisch blaming-and-shaming verhaal. Qua psychopathologie valt het in ieder geval niet onder pedofilie. Dan heb je het van pre-puberale meisjes.

Zou het eerder efebofilie, een voorkeur voor puberale meisjes. Juridisch gezien is seks met personen vanaf 16 jaar gewoon legaal, tenzij er sprake is van prostitutie vanaf 18 of ontucht, zoals in dit geval. Puur geval machtsmisbruik dus, leeftijd doet er niet echt toe in dit geval volgens mij puur juridisch gezien dan he. En er was voor zover blijkt geen sprake van verkrachting o. Volgens mij moet de PVV zo snel mogelijk op een fatsoenlijke manier van die Lucassen af, alleen al om de oppositie te leren hoe het wel moet!

Vreemde 2vandaag verhaal over Demmink heb ik meer dan eens gelinkt op GS. Maar de linkse GL link met pedo´s is veel harder. Een 17 jarige betrof het, leraar was niet oud ofzo. Tuurlijk is het zeker waar gezagsverhoudingen spelen onjuist, dus leraar leerling ook. Verder ironie, andere tijd. Vroegah 90ies mocht je op je 16e al trouwen. Later is dat verhoogd, terecht. In hoeverre is dit anders dan Jack de Vries?

Die deed ook een ondergeschikte in het leger. Niet echt een verschil he, behalve dat Jack echt de baas was. Wel andere mediareactie, so typical. Ik kijk er trouwens wel van op dat het bericht over Eric Lucassen zomaar in de media terecht is gekomen, en niet voortijdig door de PvdA is weggecensureerd. Maar oké, out, ik neem een lange eeuwige? En Jack de Vries herdefinieer je even als zijnde een linkse rakker, want in jouw verknipte hoofd kun je alles verdraaien zoals je uitkomt.

Na goed dan, hier is die wakkere NSB krant van je, Lucassen veroordeeld voor onttucht: Tegen de Vries is geen aangifte gedaan, ze de Vries en … hebben zelf maatregelen genomen en de Vries heeft geen salarisverhoging, wederdienst oid verleend. Zoals in de uitspraak staat gaat het erom dat het een student was, als ze afgestuurd zou zijn dan was het anders geweest suggereerd de uitspraak. Als jouw leraar wiskunde B het meisje ervan uitgaande dat ze 16 of ouder was hogere punten zou krijgen voor een pijpbeurt dan kan het vergeleken worden.

De aangifte is gedaan door vrouwen die geen gebruik wensten te maken van zijn bef-diensten. Eric Lucassen maakte de verloedering en islamisering van onze wijken van dichtbij mee. Hij groeide op in een Amsterdamse volksbuurt die in hoog tempo veranderde in een achterstandswijk.

Militairen zijn per definitie natuurlijk labiel, net als priesters, en dat soort exclusively-male-only machtsberoepen. Wilders staat er met zijn Oost-Europese vriendin die stilletjes zwijgt en instemt bij. Wat anderen ook hebben uitgespookt deze lijst gaat eenvoudig weg wel over de PVV. Die lui vinden nog geen olifant in een porseleinkast. Sterker nog, rechtse flikkers met hun waanideeen over law en order, en hun gevoeligheden voor macht en kracht, beseffen soms niet lijkt het wel, dat al dat geblaf eens hun kant keihard komt opwaaien, en dan spelen ze de gebeten hond, stelletje travestieten.

Het gebrek aan goeie seks speelt rokende kleinburgers al jaren parten in hun geluksbeleving. Pagina 6, derde alinea. Het is met het raaskallen van seven al zo erg gesteld dat hij Sargasso en GeenStijl dezelfde hersenscheten plempt, Zie 99 in deze discussie en dit. Begrijp ik nou goed uit het vonnis van de militaire rechtbank, dat Lucassen voor ontucht met twee ondergeschikten, slechts 2 weken detentie en euro boete heeft gekregen?

Heel die kerel en zijn trawanten met zijn geroffel bij het uitzetten van christenen naar Irak zegt genoeg. Daar hoef je geen woorden meer aan kwijt. Dus droom lekker verder, Sander. Geert gaat ze allemaal les geven hoe je tientallen jaren in het pluche kunt zitten, en toch mensen kunt laten geloven dat ze een nieuw kunstje te zien gaan krijgen. Het echte gajes, veroordeeld of niet, komt overduidelijk uit de Wilders hoek.

Daar zijn we het zeker over eens, of niet? Naar verluidt probeert Geert de boel bij elkaar te houden middels indringende gesprekken met de sergeant bd.

Om dat juist uit jouw mond te horen, zie x OLO http: Oogst na eerste paar snelle googleresults. Brynnar schrijft heeeel veel reacties en meer op: Klik me link Dag B.

Ze ontkennen echter dat ze daarbij misbruik maakten van hun gezag. Justitie verdenkt de tien van ontucht met in totaal 21 rekruten. Vooral tijdens eindfeesten zouden zich seksuele incidenten hebben voorgedaan.

Maar volgens de onderofficieren hadden zij seksuele relaties en avontuurtjes met meisjes die niet direct onder hun gezag vielen. Ze bestempelen deze gebeurtenissen daarom als een privé-aangelegenheid. De tien onderofficieren waren instructeur van de Algemene Militaire Opleiding bij het Schoolbataljon Centraal van de Koninklijke Landmacht. Daar worden aan grote groepen soldaten militaire basisopleidingen van twaalf weken gegeven. Sommige slachtoffers stemden volgens de officier van justitie in met de seks, omdat zij op die manier makkelijker aan hun diploma konden komen.

In enkele gevallen gingen de vrouwelijke rekruten mee naar de kamer van het kaderlid. Daarop schreef de verzorger een brief aan de commandant. Deze stelde een onderzoek in en deed vervolgens aangifte van ongewenste seksuele intimiteiten. De tien onderofficieren vinden dat de seksuele relaties en avontuurtjes een privé-aangelegenheid zijn, omdat de betrokken leerlingen hiermee vrijwillig instemden. In een enkel geval was er in hun ogen zelfs sprake van oprechte verliefdheid.

De zaak wordt dinsdag voortgezet met de eis van de officier van justitie. Lees goed beide berichten uit over Lucassen http: De leidinggevende had gewaarschuwd voor ongemak, maar daarbij bleef het.

Tegen tien onderofficieren werd uiteindelijk een aanklacht ingediend bij de officier van justitie. De strafzaak is een voorbeeldproces. Inhoudelijk zijn de klachten niet zwaar. De betrokken vrouwen legden na aandringen van de marechaussee belastende verklaringen af. De seks ging in de meeste gevallen vrijwillig. Met een niet directe ondergeschikte nog wel.

Nou zeg, pak de guillotine.! Dus de verdachten vonden dat ze niks fout hadden gedaan? Dan is er niks aan de hand lijkt me. Jammer dat die linkse rechter er weer niks van begrepen heeft. Soms is het beter om je verlies gewoon te nemen, Seven. Morgen is er vast weer een schandaaltje met een PvdA-er. Volgens mij is militaire rechtsspraak nogal mals… In het dagelijks leven noemen we dat toch verkrachting?

Er is altijd misbruik van gezag, al dan niet onbewust: Daarom is het ook verboden om seks met ze te hebben. Je moet het gewoon niet doen.

En Lucassen deed het herhaaldelijk met meerdere leerlingen en ging daarbij tegen de regels in. Dus je werpt je hierbij weer op als hypocriet: En dan heb ik het er nog niet eens over dat hij tegen Wilders gelogen heeft.

Ik snap niet dat Wilders hem er nog niet uitgeknikkerd heeft. Volgens hem volgen er nog meer gesprekken na het urenlange overleg vanafgelopen nacht. Kan je nog ergens een beetje inhoudelijk reaguren of is ad hominum het enige wat je kan? Laat ik mij maar zoals gewoonlijk niet tot jouw niveau van enkel ongenuanceerd hard schoppen op de man ipv bal verlagen en er boven blijven staan. Zijn partij is niet mijn partij, vind het ook een apart figuur worden als buurtgerucht klopt, maar laten we dit niet tot een Monica Lewinsky case oopblazen.

Diplomafraude lijkt mij niet echt, dat is een vermoeden van een buitenstaande vrouw. Orgies vonden op eindfeesten plaats. Ontucht wekt onjuiste en harde associaties, vrijwillige sex met een andere rang maar niet direct ondergeschikte is het eigenlijk. Het was een militaire kamer, dus vast een rechtse rechter. Het verhaal scheelt niet veel met dat van Jack. Als hij echter vasthoud aan zijn zetel? Voor zover we Lucassen hebben leren kennen in de media lijkt het me iemand die lekker de volledige zittingsduur van deze Kamer het salaris gaat opstrijken.

Of anders gezegd, als je het had gemeend dan had dat me niets verbaasd.

EROTISCHE MASSAGE MEPPEL BISEX KOPPELS

GRATIS TANTRA MASSAGE LEEUWARDEN SEX

Hij heeft het gemunt op vrouwen met lang haar die alleen lopen. Hij betast ze en fietst dan snel weg. De angst zit er bij sommige buurbewoners goed in. De politie waarschuwt in via Twitter verschillende malen voor deze serie-aanrander.

Tienermeisjes in Hilversum zijn gedurende een jaar het doelwit van een serie-aanrander. Hij wordt verdacht van zeker vijf aanrandingen. De serie-aanrander is telkens op de fiets als hij fietsende meisjes bij hun billen of borsten pakt. Volgens de politie had de jongen een voor de slachtoffers zeer beangstigende manier van werken.

Van 12 juni tot 2 juni een jaar later kan hij zijn gang gaan, ondanks uitgebreid onderzoek van de politie. Zijn aanhouding is toeval. Het meisje dat op de Hoge Larenseweg wordt aangerand slaat alarm en krijgt hulp van een onbekende man. Agenten komen op de vechtpartij af. Zij zien dat hij voldoet aan het signalement van de gezochte aanrander en pakken hem op. In augustus komt de zaak voor de rechter. Een aantal zaken kan hij zich volgens zijn advocaat niet herinneren.

Volgens de Gooi- en Eemlander is B. Het OM brengt vijf zaken voor de rechter. Volgens de krant is B. Verdachte werkt nu mee aan een persoonlijkheidsonderzoek.

De zaak is uitgesteld door een blunder van het Openbaar Ministerie. Dat vergat om alle slachtoffers van de vijf zaken die voorkomen op de hoogte te stellen van de rechtszaak. In de nachtelijke en vroege ochtenduren krijgen zeker 11 vrouwen in Nijmegen te maken met een serie-aanrander. In de periode november tot juni volgt een man jonge vrouwen, vermoedelijk vanuit het centrum van de stad. Hij maakt zich schuldig aan een reeks aanrandingen of pogingen daartoe. De incidenten vinden plaats in het gebied tussen het centrum, Graafseweg en de Berg en Dalseweg.

De politie houdt in juli een jarige man aan op verdenking van deze misdrijven. Status van deze zaak is onbekend. Van januari tot juni zoekt deze jongen in Rijswijk oudere vrouwen van 55 tot 85 jaar als doelwit. De jongen slaat elke keer op dezelfde manier toe.

Hij rijdt op zijn fiets, tussen 13 en 16 uur, langs de vrouwen. Hij keert even verderop om en gaat naast hen rijden of staan. Dan spreekt hij de vrouwen aan, alsof hij ze kent.

Plotseling slaat hij onzedelijke taal uit en hij randt de vrouwen aan. Zijn aanhouding is toeval: Zij vatten hem in de kraag. De politie jaagt op een serie-aanrander die drie keer toesloeg in mei en juni in Landgraaf en Kerkrade. Zijn slachtoffers zijn 14 en 16 jaar en mogelijk is er ook een vrouw van 18 jaar door dezelfde man aangerand. Deze verdachte rijdt op een zwarte scooter, spreekt de meisjes aan en pakt ze vervolgens vast om ze onzedelijk te betasten.

De politie heeft in het volgende signalement verspreid: De man die de jarige vrouw lastig viel droeg een zwarte helm, een zwart shirt en hij had een stoppelbaard. De status van deze zaak is niet bekend. In alle gevallen fietst hij naast de vrouwen en betast ze in het kruis of bij hun borsten. In het Groningse Winschoten is in het voorjaar van een serie-aanrander actief.

Hij pleegt aanrandingen op vijf vrouwen van verschillende leeftijden. De jongste is 15 jaar. Door het duidelijke signalement en politieonderzoek kan de man worden aangehouden. Het gaat om een jarige man uit Winschoten. Het vervolg van deze zaak onbekend. Een jongeman die een praatje aanknoopt en vervolgens het gesprek al snel op seksuele handelingen toespitst en vervolgens vrouwen aanrandt.

In Dordrecht zoekt de politie naar een serie-aanrander die meerdere malen toeslaat. Op dinsdag 2 april tussen rond Dat gebeurt in het park aan de Dubbeldamseweg-Zuid ter hoogte van de Twintighoeveweg in Dordrecht. In november en december en januari komt mogelijk dezelfde dader ook al in beeld wanneer hij in de omgeving van het centrum van Dordrecht vrouwen ongewenst betast.

Meestal gebeurt dit in de middag of aan het begin van de avond. Van de verdachte is een compositietekening gemaakt. De zaak is voor zover bekend nog niet opgelost.

Lokagentes, extra cameratoezicht, helikopters met infraroodcamera's en extra surveillerende agenten. In de Maastrichtse buurt Randwyck jaagt de politie een maand lang op een serie-aanrander die steeds gewelddadiger wordt. Tien vrouwen doen in de periode van 3 tot 27 februari dit jaar aangifte van aanranding in deze wijk. Het begint als op één avond zeker drie vrouwen worden aangevallen en tegen de grond gewerkt, waarbij de man steeds agressiever wordt.

De vrouwen geven een goed signalement op. Bij een surveillance in Randwyck voor identiteitscontrole pakt de politie een jarige man op. Hij bekent volgens de politie een groot aantal aanrandingen. De status van het onderzoek is onbekend. Deze serie-aanrander staat op de opsporingslijst 'gezochte seriedaders '.

Deze vrij rondlopende serie-aanrander slaat 19 keer toe in Amsterdam in een lang tijdsbestek: Het gaat om een man die jonge, fietsende vrouwen vanachter benaderd en ze vervolgens onzedelijk betast op de borsten of het kruis van de slachtoffer.

Een serie-aanrander uit Leeuwarden bekent dat hij negen aanrandingen heeft gepleegd in Leeuwarden en omgeving. Op de fiets benaderde hij fietsende vrouwen, meestal 's nachts laat of in de vroege ochtenduren.

De politie houdt de jarige verdachte begin aan en doet een oproep omdat niet wordt uitgesloten dat nog meer vrouwen slachtoffer van de man zijn geweest.

Deze seriedader pleegt 4 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Amsterdam-Amstelland. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Utrecht. Deze seriedader pleegt 2 of 3 aanrandingen en 14 schennisplegingen bijvoorbeeld potloodventen.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode in verschillende regio's: Haaglanden, Midden- en West Brabant en België. Deze seriedader pleegt 2 aanrandingen.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Brabant Zuidoost. De politie zoekt een serie-aanrander die in Hoogstraten in de periode september-december meerdere jonge meisjes heeft aangerand.

De man komt vermoedelijk uit Nederland of woont in de grensstreek. Hij spreekt zijn slachtoffers aan en betast ze vervolgens onzedelijk. De politie verspreid een signalement met een compositietekening. De politie doet er alles aan om hem te pakken, de serie-aanrander van Dordrecht. Buurtonderzoeken, getuigenoproepen, extra surveilleren.

Pas na de inzet van een lokagente loopt hij tegen de lamp. In het tijdschrift Marie Claire doet de agente haar verhaal. De man komt achter haar fietsen en maakt een praatje. Hij fietste tien minuten achter me, ik moest voor me blijven kijken. Ik moest mijn personage zijn, aangeschoten, onbewust van gevaar. Hij kwam naast me fietsen, onze sturen botsten. Ik voelde hoe mijn kleding bij mijn schouders door hem werd strakgetrokken. Ik kon nergens naartoe.

Terwijl ik opstond riep ik: Mijn collega's kwamen keihard aanfietsen. De man die de lokagente pakte is Kimball van der A. Hij maakt zich in een periode van tweeënhalf jaar schuldig gemaakt aan één verkrachting, vier aanrandingen en vijf pogingen daartoe. Sommige slachtoffers zijn ten tijde van het delict nog maar zestien of zeventien jaar oud. Hij achtervolgt fietsende vrouwen en meisjes op de fiets.

Dat doet hij na het uitgaan in de binnenstad van Dordrecht. De misdrijven vinden plaats op een fietsroute tussen de binnenstad en de buurten Krispijn en Sterrenburg, vaak bij een tunneltje. De man had geen strafblad. Maar ik deed het toch. Het gebeurde in een soort waas. Ik denk dat alcohol en grote druk op m'n werk een rol speelden, maar ik wil graag weten wat ik mankeer". Zijn slachtoffers verklaren in de rechtszaal over de extreme angst tijdens de aanrandingen.

In het begin kwamen mijn vrienden bij mij, maar nu gaan ze toch echt zonder mij uit. Mijn sociale leven is naar de kloten. Kimball van der A. In hoger beroep is hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar.

Hij wordt beschouwd als verminderd toerekeningsvatbaar. Een jarige asielzoeker pleegt begin november een serie aanrandingen met drie jonge meisjes als slachtoffer.

Hij wordt op heterdaad betrapt. Zijn slachtoffers zijn twee meisjes van 13 en 15 jaar en een jonge vrouw van 19 jaar. Ze maken angstaanjagende momenten mee als de man achter hen aankomt. Hij vraagt of de meisjes nog maagd zijn en gaat aan hun billen zitten. Begin november pakt de politie hem op. Op 24 december komt de zaak voor. Dan blijkt dat hij naast de aanranding van de tieners ook een medewerkster van het COA en politieagenten heeft bedreigd en een arrestantenverzorgster heeft uitgescholden en bespuugd.

De rechtbank bevindt hem schuldig maar hij krijgt geen straf omdat hij lijdt aan een psychotische stoornis en een ernstige trauma. Hij wordt één jaar opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Een zwakbegaafde serie-aanrander maakt in zeker vijf slachtoffers.

Op de fietspaden tussen Ede en Bennekom valt hij jonge vrouwen lastig. De man fietst zijn slachtoffers voorbij en betast ze op hun borsten, benen en billen. Dat gebeurt vooral in de avond- en nachtelijke uren. De politie sluit niet uit dat de man meer slachtoffers heeft gemaakt. De politie houdt de man aan en het blijkt dat hij aan een bipolaire stoornis lijdt en kortdurende psychoses. De zwakbegaafde man woont in een beschermde woonvorm.

Hij heeft spijt van zijn daden en erkent dat hij problemen heeft. De man gaat onder behandeling. Hij wordt veroordeeld tot 3 maanden celstraf. Die wordt niet ten uitvoer gelegd. Blanke man van ca. Dat gebeurt in de wijk Tolberg. Hij rijdt op een oranjekleurige fiets, mogelijk een mountainbike, heeft kort blond haar en draagt een muts en donkere jas. Een vrouw wordt tot twee keer toe aangerand in Dordrecht.

Dat gebeurt in de herfst van door een serie-aanrander die in de stad meerdere vrouwen en meisjes belaagt. Na haar melding kan de politie een jarige man op heterdaad oppakken. De eerdere aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden in de Dordtse wijk Stadspolders, rond het Van Eesterenplein en in de buurt van de Plus-supermarkt in die buurt. Een hele jonge serie-aanrander - 15 jaar - die ook een hoogbejaarde vrouw lastig valt. In Purmerend zorgt dat in september voor flinke onrust, ook onder de oudere bewoners.

De jongen slaat meerdere malen toe in de omgeving van het park De Noord. In haar flat valt hij ook een jarige vrouw lastig en berooft haar ook van haar tas. De politie pakt een jarige inwoner van Purmerend in december op. De rechtbank veroordeelt hem tot dagen celstraf, waarvan voorwaardelijk, en een werkstraf van 80 uur.

In september betrapt de politie de jongen op heterdaad na een aanranding van een jonge vrouw. De jonge vrouw wordt in het park om half negen 's morgens vastgepakt door de man, maar weet zich los te maken. Ze belt onmiddellijk Omdat zij een goed signalement geeft kan de man hem kort daarna, net buiten het park, aanhouden.

Later verklaart de politie dat jaar al vijf aangiften te hebben gehad, zonder goed signalement, waardoor de zaak nooit naar buiten is gebracht. In het Tilburgse Wandelbos en de aangrenzende buurt de Reeshof is het in de zomer van niet veilig.

Een serie-aanrander actief heeft het daar gemunt op volwassen vrouwen. Rijdend op zijn scooter en met zijn zwarte integraalhelm op benadert deze jarige serie-aanrander op klaarlichte dag vrouwen. Hij slaat hen tijdens het voorbijrijden op hun billen of schouders of knijpt hen in de billen en rijdt vervolgens door. Een aantal keren heeft hij zich nog omgedraaid richting zijn slachtoffers en hun obscene teksten toegeroepen. Dat gebeurt in het voorjaar van In totaal pleegt de man zeker negen aanrandingen.

De politie heeft al gauw een signalement. Het gaat om een gezette jongen op een scooter, actief bij de Aziëweg, Zegwaartseweg en in de omgeving van de Europaweg. Een getuige leidt de politie uiteindelijk naar de dader.

Die ziet hoe een meisje wordt betast en noteert daarop direct het kenteken van de scooter, die van de jarige man uit de Zoetermeerse wijk Noordhove blijkt te zijn.

Sommige slachtoffers worden meerdere keren door hem aangerand, waardoor hun angst dat dit persoonlijk op hen was gericht des te groter wordt en zij zich niet meer veilig voelen op straat. Dit blijkt ook uit de slachtofferverklaring die tijdens de rechtszitting is voorgelezen. Het grote aantal aanrandingen leidt tot grote onrust in Zoetermeer. De rechter rekent dit de serie-aanrander aan, omdat mensen zich door dit soort misdrijven zich minder veilig voelen op straat.

Volgens de rechters heeft de man alleen oog heeft gehad voor zijn eigen behoefte aan spanning en niet stilgestaan bij de gevolgen van zijn daden. Dat de verdachte in het verleden zou zijn gepest, is - hoe heftig dat voor de verdachte ook mag zijn geweest - geen excuus voor zijn handelen, aldus de rechtbank.

De Zoetermeerse serie-aanrander krijgt een taakstraf opgelegd van uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 maanden, met een proeftijd van 2 jaar. Tijdens zijn rechtszaak trekt hij ineens al zijn kleren uit en staat poedelnaakt voor de drie vrouwelijke rechters.

Hij roept 'I didn't do it', net nadat een van de slachtoffers een verklaring heeft afgelegd. Dat gebeurt in het park bij de Euromast in Rotterdam Daarnaast wordt hij verdacht van twee verkrachtingen in , ook in Rotterdam. In Amsterdam zou hij in hebben toegeslagen. Zijn actie om ontkleed in de rechtszaal te staan, heeft geen gevolgen.

Het Openbaar Ministerie vindt het niet nodig om psychiatrisch onderzoek bij hem te doen, omdat de man na zijn veroordeling toch direct wordt uitgezet.

De advocaat van S. Deze seriedader pleegt 8 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in en in de regio Drenthe. Via de website Maroc. Hij doet zich voor als douanier of politieagent en spreekt met de vrouwen af om hen vervolgens te verkrachten, in hun eigen woning of zijn woning in de wijk Haagse Beemden.

In sommige gevallen heeft hij ze dagenlang vastgehouden. De serieverkrachter uit Breda dreigt ook naakfoto's van zijn slachtoffers op internet te zetten of hun familie in te lichten als zij naar de politie stappen. De zaak komt aan het licht als eind een vrouw een hulpoproep-sms stuurt aan de politie. Die valt zijn woning binnen en vindt een mobieltje met daarop ook informatie over de andere slachtoffers.

De verdachte zelf ontkent. Een aantal vrouwen zou vrijwillig seks met hem hebben gehad, een aantal anderen zegt hij niet te kennen. In wordt hij veroordeeld tot 8 jaar cel en TBS. Dit is een van de ernstigste seriezaken die de politie tot topprioriteit heeft verklaard omdat deze nog steeds niet opgelost is. Een serieverkrachter in Breda pleegt een reeks van vier ernstige verkrachtingen of pogingen daartoe.

En dat doet hij over een lange periode, in , , en De politie vraagt in de hulp van het publiek. De man verkracht vrouwen van verschillende leeftijden van jaar. Dat gebeurt in de wijk Brabantpark in Breda, op locaties die hemelsbreed maar een paar honderd meter van elkaar zijn verwijderd. Daardoor gaat de politie er vanuit dat de man een bekende in de buurt kan zijn. In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september wordt een jarige vrouw het slachtoffer op de Brabantlaan in Breda.

Zij loopt naar haar geparkeerde auto maar op het moment dat zij wil instappen slaat de man toe. De vrouw verzet zich waardoor het tot een poging verkrachting blijft.

Bij eerdere misdrijven lukt het de man wel de vrouwen te verkrachten. Er is vier keer DNA gevonden van deze verkrachter en op basis van vernieuwde onderzoekstechnieken zijn deze zaken gekoppeld. Desondanks is de man nog niet gepakt. De zaak staat op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series'. Het gaat volgens de politie om een man van rond de dertig jaar oud met blond of donkerblond haar. Hij spreekt met een Bredaas of regionaal accent.

Slachtoffers die gilden of zich hevig verzetten konden aan hem ontkomen, de serie-aanrander van de Almeerse Staatsliedenwijk. Het is begin een lange periode onrustig in de wijk. De man slaat van april tot juni vijf keer toe en heeft het gemunt op vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. De jarige dader is telkens op de fiets en vraagt vrouwen de weg naar de Waterwijk.

Daarna valt hij ze aan en pleegt de aanrandingen. De politie weet de dader te pakken door camera's te plaatsen, waarna de man op camerabeelden is herkend. Tijdens de rechtszitting verklaar de jongeman het voorzien te hebben op borsten en billen.

Hij wordt veroordeeld tot 15 maanden cel, waarvan 13 voorwaardelijk. Daarnaast krijgt hij een taakstraf van uur.

Deze seriedader pleegt 17 aanrandingen. Over een periode van tien jaar pleegt de Rotterdamse serieverkrachter Khalid Y. In wordt hij aangehouden. De eerste verkrachting pleegt de man in als hij 19 jaar is. Het slachtoffer, een vrouw die hij niet kende, miste haar trein en moest rond middernacht een uur wachten op het station Hofplein. Daar wordt de vrouw onder bedreiging van een mes verkracht, nadat hij haar eerst berooft.

De politie begint een groot onderzoek maar het lukt niet de zaak op te helderen. Dat gebeurt pas als de man zich jaren later - opnieuw op een zeer gewelddadige manier - vergrijpt aan twee nieuwe slachtoffers, bekenden van hem. Een net jarig meisje gaat met hem mee naar zijn woning met de bedoeling daarna de stad in te gaan. Daar wordt zij onder dwang vastgehouden, gedwongen cocaïne te nemen, mishandeld en meermalen verkracht.

Hierna zet hij haar af op een station afgezet en krijgt wat geld aangeboden om wat leuks te kopen. Medewerkers van de RET treffen haar huilend aan. De derde verkrachting wordt gepleegd op 9 november , ook in de woning van de man. Een vrouw wordt verschillende keren verkracht, ook met voorwerpen, en gedwongen de urine en ontlasting van de verkrachter in de mond te nemen. Zij wordt vele uren vastgehouden in de woning voordat ze wordt vrijgelaten.

Deze Rotterdamse verkrachter is zeer gewelddadig en bedreigt zijn slachtoffers met teksten als: Hij gebruikt ook een mes: De man wordt gepakt doordat er een DNA-match is met het in aangetroffen spermaspoor op de plaats delict. De jarige elektromonteur Chris D. Dat gebeurt eenmaal in en drie keer in de zomer van In Voorschoten, Noordwijk en Hillegom springt hij uit de bosjes en trekt hij zijn slachtoffers van hun fiets de bosjes in waar hij ze op brute wijze verkracht.

Alle vrouwen krijgen een stuk stof over hun hoofd zodat zij hun belager niet herkennen. De politie weet hem te traceren doordat het laatste slachtoffer vertelt dat hij op een motor is vertrokken. Via beelden van camera's langs wegen in de regio wordt het voertuig opgespoord en D.

Dan al weet de politie - door een DNA-match - dat hij ook in een vrouw heeft verkracht. Dat zorgt ervoor dat hij zijn agressieve en seksuele gedachten en fantasieën niet kan beheersen. Tijdens de rechtszaak blijkt de enorme impact op de slachtoffers. Zij vreesden voor hun leven en zijn met bruut geweld op gruwelijke wijze verkracht. De serieverkrachter gaf hen op dwingende toon opdrachten. En bedreigde de vrouwen: Het gerechtshof benadrukt ook dat deze zaak voor veel ophef en grote onrust heeft gezorgd.

Vooral in de Bollenstreek zat de angst bij burgers er goed in. Hij is verminderd toerekeningsvatbaar. Hij wordt ook veroordeeld voor het bezit van honderden kinderpornografische afbeeldingen waarop seksuele handelingen met kinderen van jaar te zien zijn. Dit is een van de langst lopende grote zedenzaken van Nederland. De jacht op de serieverkrachter van Valkenswaard heeft hoge prioriteit bij de politie wegens de lange reeks gewelddadige verkrachtingen die op zijn naam staan.

Het gaat om een blanke man van inmiddels boven de 50 jaar. Hij pleegt een serie van mogelijk 12 verkrachtingen en aanrandingen in Valkenswaard, Riethoven, Veldhoven en Waalre.

Telkens gaat hij hetzelfde te werk: Hij verkracht de vrouwen of probeert dat. Opvallend aan deze serieverkrachter is dat hij agressief en gewelddadig begint en na afloop van de aanranding of verkrachting ineens poeslief is. Een aantal keer biedt hij zelfs zijn excuses aan na het misdrijf. Hij zegt zelfs letterlijk "sorry". Ook vertelt hij iets over zichzelf. Een jaar later zegt hij dat hij Koosje heet. Soms eist hij geld van zijn slachtoffers. In doet hij iets afwijkends: De politie maakt lopende het onderzoek meer over hem bekend.

Hij heeft een onverzorgd uiterlijk en draagt in werkschoenen van het merk Bata, maat Rond reed hij in een Blauwe Opel Astra. Opvallend is de lange periode dat deze serieverkrachter kan toeslaan. Soms is het jaren stil, zoals tussen en Ook in de afgelopen vijf jaar heeft de man - voor zover bekend - niet toegeslagen. De politie heeft bij drie van de twaalf misdrijven DNA gevonden en gelinkt aan dezelfde dader.

In de zomer van is opnieuw een getuigenoproep gedaan via Opsporing Verzocht. Als de binnengekomen tips niets opleveren dan overweegt de politie een groot DNA-verwantschapsonderzoek onder mannen in Valkenswaard en omgeving, net als bijvoorbeeld in de moordzaak van Marianne Vaatstra is gedaan. De man gaat op jacht naar slachtoffers; hij vertelt zelf dat hij een kick krijgt van het zoeken naar slachtoffers en het overmeesteren van de vrouwen. Hij sleurt hen in het donker van hun fiets waarna hij ze op brute, gewelddadige wijze verkracht of aanrandt.

Vrouwen die zich verzetten of gillen bedreigt hij: Ook berooft hij sommige slachtoffers. Vier verkrachtingen, twee pogingen daartoe, twee aanrandingen, twee pogingen tot zware mishandeling en een poging tot doodslag.

Hij bekent ook een aanranding van een vrouw in in Bergen op Zoom maar daarvoor wordt hij niet veroordeeld omdat deze zaak inmiddeld verjaard is. Hij rijdt hij bewust met zijn auto tegen hen aan, waardoor zij flinke verwondingen oplopen. Hij schopt een van de meisjes tegen het hoofd en drukt met zijn knieën de keel van z'n slachtoffer dicht, waarna hij haar verkracht. Tijdens de rechtszaak blijkt dat de Cuijkse serieverkrachter lijdt aan parafilie, oftewel afwijkend seksueel gedrag.

Hij beleeft een sterke lust aan fysieke agressie en overmacht op zijn slachtoffers. Slachtoffers zouden moeten boeten voor krenkingen van de eigen mannelijkheid, zo staat in het vonnis. Zijn slachtoffers zijn ernstig beschadigd. De vader van een van de slachtoffers zegt tegen Omroep Brabant: Het veilige gevoel van thuiskomen heeft ze niet meer. Ze durft in het donker niet van huis of naar huis te komen.

Deze seriedader pleegt 1 verkrachting en 2 aanrandingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Rotterdam-Rijnmond.

De gezochte man maakt zijn slachtoffers in in de regio Zuid-Holland-Zuid. Deze serieverkrachter pleegt 4 verkrachtingen en aanrandingen. Deze verdachte staat op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series', waarop de zwaarste zaken staan die de politie nog niet heeft opgelost. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in en De plaatsen waar dat gebeurde heeft de politie wegens lopende opsporing niet bekendgemaakt.

Deze serieverkrachter pleegt 1 verkrachting en 1 aanranding. Ondanks het lage aantal delicten staat deze verdachte op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series', waarop de zwaarste zaken staan die de politie nog niet heeft opgelost. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in Deze serieverkrachter pleegt 3 verkrachtingen en aanrandingen.

Bijna twintig jaar zoekt de politie naar de Utrechtse serieverkrachter. De man verkracht een flink aantal jonge vrouwen, vaak studentes, op een gewelddadige manier in de Domstad en omliggende gemeenten. Midden jaren negentig en opnieuw in Tijdens het grootste politieonderzoek ooit van de Utrechtse politie wordt deze serieverkrachter ontmaskerd door zijn 'modus operandi'.

Hij kiest volgens de politie zijn slachtoffers en de plek om ze te verkrachten van te voren uit. Dat gebeurt telkens op afgelegen fietspaden. Hij achtervolgt de vrouwen op een mountainbike en bedreigt ze met een mes. Vervolgens sleurt hij ze de bosjes of het weiland in en verkracht ze op gruwelijke wijze. Bij één verkrachting gebruikt hij onder meer een fietspomp. Zijn eerste slachtoffer fietst 's avonds om een uur of tien op de Bisschopsweg in De Bilt.

De man haalt haar in en grijpt haar bij de haren, sleurt haar van de fiets en trekt haar het weiland in waar hij haar verkracht. Zijn volgende slachtoffers verkracht hij op het Vagantenpad in Bunnik en in een park Bloeyendaal op de Archimedeslaan in Utrecht.

In dezelfde periode koppelt de politie nog een hele reeks verkrachtingen, pogingen daartoe en aanrandingen aan dezelfde dader. In Utrecht en omgeving en vooral in de buurt rond de universiteit in De Uithof is de onrust enorm.

Vrouwen durven niet alleen meer over straat, ouders laten hun kinderen niet meer alleen over straat gaan, ziekenhuismedewerksters krijgen alarmpiepers mee en sportscholen in Utrecht bieden zelfs gratis zelfverdedigingscursussen aan. De politie surveilleert tegelijkertijd op alle mogelijke plekken. In Trouw vertellen betrokken politiemedewerkers over het intensieve onderzoek. Rechercheurs liggen verdekt opgesteld bij bospaden op de uitkijk en er fietsen zelfs mannelijke agenten verkleed als vrouw door het gebied.

Er komt straatverlichting op donkere paden, struiken langs bosweggetjes worden gesnoeid of gekapt. Dan is het jaren stil. Geen spoor van de dader. De politie staakt in mei het onderzoek. Maar dan, in september slaat de serieverkrachter weer toe. Bij zijn laatste verkrachting overleeft het slachtoffer, een jarig meisje, het maar net. Op de Kees Boekelaan in Bilthoven bindt hij haar vast aan een boom. Hij verkracht haar en laat haar vervolgens vastgebonden achter.

Het meisje raakt zwaar onderkoeld en wordt pas midden in de nacht gevonden bij een grootscheepse zoektocht. Opnieuw levert onderzoek niets op. Er is alleen DNA en een compositietekening. En dan plotseling, in juli , is er nieuws. Door het inzetten van een lokfiets is een verdachte fietsendief gesnapt, wiens DNA overeenkomt met dat van de Utrechtse serieverkrachter.

Hij wordt dan nog gelinkt aan 22 zaken maar in het onderzoek dat volgt krijgt het Openbaar Ministerie de meeste zaken niet rond. Voor de vier verkrachtingszaken wordt Gerard T. De zaak wordt op 18 en 19 januari inhoudelijk behandeld. Tot nu toe zwijgt hij. Over het leven Gerard T. Hij is twee keer in beeld gekomen bij de politie tijdens het onderzoek en werd in en zelfs gehoord.

Dat gebeurde onder meer nadat een collega hem meende te herkennen van de compostietekening. Tijdens een groot DNA-onderzoek weigerde T. Een opvallend detail komt nog naar voren in een bericht van RTV Utrecht. Volgens het lokale tv-station is die school pas in geopend en kan hij daar dus nooit op hebben gezeten.

De verwijzing naar Milton Keynes zou mogelijk een verwijzing zijn naar de plek waar begin jaren negentig een gewelddadige serieverkrachter toesloeg. Richard Leadbeater maakt daar in en 18 slachtoffers en werd nooit gepakt.

Deze serieverkrachter pleegt 5 verkrachtingen. De gezochte man maakt zijn slachtoffers in de periode Deze serieverkrachter pleegt 3 verkrachtingen.

Deze serieverkrachter pleegt 13 verkrachtingen. Deze serieverkrachter pleegt 11 verkrachtingen en aanrandingen. Deze moordenaar pleegt 2 seksmoorden. Dit is de enige verdachte van moord op de politie-lijst 'ernstige onopgeloste series'. Daarop staan de zwaarste serie-zedenzaken die de politie nog niet heeft opgelost.

Jonge serie-aanrander in Lunteren most wanted. De serie-aanrander in het Amsterdamse bos aangehouden Verdacht van reeks aanrandingen in het voorjaar van Laatst toegeslagen: In het Amsterdamse Bos pleegt een man een aantal aanrandingen en schennisplegingen. Tienermeisjes-aanrander in Friesland en Drente aangehouden Verdacht van zeker 28 aanrandingen in Friesland en Drente in , en Laatst toegeslagen: Aanranding fietsende meisjes in Friesland en Drenthe.

De serie-aanrander Friesland most wanted. De Italiaanse serieverkrachter in Limburg aangehouden Piëtro T. Slachtoffers vertellen hun aangrijpende verhaal in Opsporing Verzocht. De serie-aanrander in Venray veroordeeld Ruben L. Vonnis veroordeling Venrayse serie-aanrander. De wielren-aanrander rond Katwijk most wanted. De billenknijper van Reimerswaal veroordeeld Hendrikus van der V. Pleegt zeker 6 aanrandingen in het najaar van Laatst toegeslagen: Recherche pakt aanrander op. De gewelddadige Osdorpse serieverkrachter aangehouden man jaar 1.

Billenknijper in Noord-Holland most wanted. De Arnhemse serie-aanrander en z'n toekijker aangehouden kleine jongen 11 tot 15 jaar negroïde uiterlijk kaal geschoren hoofd opvallende rugzak Verdacht van 5 aanrandingen in en vriend kijkt toe Laatst toegeslagen: De andere serieverkrachter van Utrecht veroordeeld Eduard M. Vonnis veroordeling serieverkrachter Eduard M. De billenmeppers van Deventer aangehouden Verdacht van 34 aanrandingen in Laatst toegeslagen: Jonge serie-aanrander in Nijmegen aangehouden jongen 14 jaar lichtgetinte huidskleur opvallend glad gezicht fiets met tassen vraagt de weg Verdacht van 4 aanrandingen en 13 schennisplegingen in en Laatst toegeslagen: Beelden aanrander Nijmegen vrijgegeven op 9' De serie-aanrander in Amsterdam-Amstelland most wanted.

De serie-aanrander in Hollands-Midden most wanted. De serie-aanrander in Utrecht most wanted. In de aangifte die de hoogzwangere vrouw tegen Graus heeft ingediend, staat dat het Kamerlid diverse keren geprobeerd heeft de keel van de vrouw dicht te knijpen.

Ook zou hij met zijn hand de mond en de neus van de vrouw hebben dichtgedrukt, waardoor zij geen lucht kreeg. Volgens de aangifte zat de vrouw onder de blauwe plekken en moest zij zich in het ziekenhuis in Heerlen laten opnemen. De aangifte wordt ondersteund door een rapport van een arts van het Atrium Medisch Centrum in Heerlen waarin staat welk letsel de vrouw als gevolg van de vechtpartij met Graus heeft opgelopen.

In een verklaring van een gynaecoloog van het Heerlense ziekenhuis, die deze krant heeft ingezien, staat dat het fysieke geweld dusdanige vormen aannam dat dit heeft geleid tot enkele preventieve opnames.

De artsen en verpleegkundigen van het Atrium, die zelf aanwijzingen voor fysiek geweld hebben geconstateerd, zeggen dat de situatie zeer bedreigend was en dat dit de reden was om de zwangere vrouw af te schermen van de aanstaande vader. En dan durft het O. My ass, er was genoeg bewijs men wilde hem gewoon niet vervolgen klassejustitie. De Limburger is door het latere Volkskrant verhaal onderuit gehaald. Het bleek onjuist, vals , opgeklopt.

Ik raad je aan je te verdiepen voordat je individuele personen zomaar terwijl het OM de feiten echt kent zo te beschadigen met onjuiste en achterhaalde feiten. Ik blijf erbij dat er voldoende bewijs tegen Graus was maar dat het O. Jij zit dus gewoon uit je nek te lullen. Tegen Brinkman was er ook bewijs voor het feit dat hij iemand anders had bedreigd maar ook daar werd er niet tot vervolging overgegaan.

Ze zijn daar bij het O. Anyway veel plezier in de PVV sekte. Boyke van klassejustitie kan ook geen sprake zijn, het is immers begin al geseponeerd, Graus zit pas sinds eind in de kamer. Daarna is de zaak vw mediaberichten nogmaals na extra onderzoek door het OM Hoofdofficier van justitie bevestigd dat er geen bewijs is.

Verklaringen blijken fake, uit verband gerukt enz. Zie 2 laatste alinea http: Want wat wil je liever: Ik realiseer me dat ik hier een valse dichotomie opstel, maar ik word gewoon een beetje cynisch van dit soort discussies. Als het aan de PVV had gelegen, dan hebben ze niet alleen alleen 50jaar celstraf aan hun broek, maar ook een aantal kreupelen in hun gelederen.

Maar wanneer er een achtergrond bestaat van geweldpleging maak ik me alleen maar extra druk als die meppende politicus alleen konijntjeswetjes wil maken. Het is uiterst grappig hoe de PVV sekteleden zich in allerlei bochten wringen om het criminele wangedrag van hun eigen gekozen vertegenwoordigers te bagatelliseren en goed te praten maar bij allochtone verdachten staan ze gelijk klaar met een oordeel en hun grote bek.

Welnu ik ben zeker niet te verlegen om ze een koekje van eigen deeg te geven. Als de PVV behandeld zou worden zoals ze zelf vindt dat anderen behandeld moeten worden dan zou allang de Luchtmobiele Brigade op de PVV-fractie zijn afgestuurd.

De officier van justitie Vervuren de Hoofdofficier van justitie Penn-te Strake. Je weet wel hoge justitiële ambtenaren in functie. Toevallig als er een verzoek bij de kinderrechter ligt? En inderdaad nog oude, linkse, softe straffen gebruikt. Gelet op alle bewijzen tegen Graus zijn die verklaringen v. Nogmaals als het om een allochtoon zou gaan die zich in de positie van Graus zou bevinden dan zouden die blanke heren bij het O.

Hij zat toen nog niet bij de PVV of de kamer. Hij had toen geen hoge vrienden en die heeft die buiten de PVV nu ook niet. Ook jou idee dat blanken elkaar dekken kom ik nergens tegen. Nou dat durf ik gerust in twijfel te trekken gelet op het feit dat hij een get out of jail kaart heeft gekregen van het O. Volgens de PVV logica verdienen zulke types een knieschot.

As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig en geen slappe linkse melkmuiltjes die alleen met hun ellebogen een punt kunnen draaie! Ik vind het vertrouwen dat seven stelt in het O. Onafhankelijke beoordeling bij het O. Yeah right, bij het O. Hij presenteerde een televisieprogramma voor TV Limburg: In het Limburgse had hij toch wel enige bekendheid als lokale TV-personality. Hoor je het jezelf zeggen?

PS, nu we het toch over Graus hebben, herinneren we ons dit gevalletje wanbetaling ook nog uit ? Een kleine greep uit de PvdA misdaden: Ook de wat meer bekende PvdA figuren hebben zich in het verleden herhaaldelijk schuldig gemaakt aan landverraad.. Tang — PvdA — bijvoorbeeld met het verraden van staatsgeheimen. Over de 80 duizend paspoorten, die bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken werden gestolen, in de tijd dat K.

Muts Herfkens is absoluut niet de enige PvdA er die de zaak voortdurend oplicht. Dat mutsje Cramer PvdA en haar medefraudeurs nog steeds blijven volhouden, dat er een opwarming van de aarde onderweg is, geeft ook al weer aan, dat fraude, leugens en oplichting van de belastingbetaler bij de PvdA een normale zaak zijn. Zij, Cramer, laat haar dienstwagen ook door haar moeder gebruiken om boodschappen te doen. De milieufanaat Samson PvdA blijft ook dapper volhouden, dat het milieu in gevaar is.

Hij bedoelt daarmee te zeggen, dat zijn toekomstige overbetaalde baan bij de milieumaffia in gevaar zou kunnen komen. We zullen het maar niet hebben over het geen weet willen hebben van mijn en dijn van Bram Peper PvdA. Ook niet over het gedrag van de huidige Minister van Binnenlandse PvdA Zaken dronken achter het stuur — en dan de hoofdcommissaris een extra toelage geven om die bekeuring …misdadig gedrag … te laten verdwijnen.

Wel willen wij duidelijk maken, dat bij de PvdA een groot deel van de top als onbetrouwbaar kan en moet worden aangemerkt. Staatsecretaris J udas Cohen PvdA laat een boek over zichzelf schrijven en betaalt de Minister Vogelaar PvdA is zó incompetent, dat er een privécoach voor haar moet worden ingeschakeld. Voor ,-euro per uur! Minister Cramer PvdA is zó incompetent, dat er een privécoach moet worden ingeschakeld. Voor ,- euro per uur wordt een bureau PvdA ingehuurd, om de minister iets bij te leren.

Minister van Financiën W. Het bewijs gaf Marcel van Dam ex PvdA. Kok PvdA wordt in uitgeroepen tot Neêrlands grootste graaier. En als straks blijkt, dat de vroegere buurtbewoners aandachtzoekers zijn en onwaarheden met halve waarheden vertellen? Dan is het meestal stil. Trial by media; feiten volgen later, als iedereen al tot veroordeling is overgegaan. Ach gut de linkse rakkers van Sargasso draaien weer eens door.

Zullen we ook eens kijken naar de andere partijen. Een beetje zielig hoor. Niemand houdt je tegen. Niet voor het doen van uitspraken waar je het niet mee eens bent.

Iraans oorlogsmisdadiger tara Singh Varma: Mooi boek is dat Paul van der Vleuten met al zes spelfouten in de titel. Verder kletst u natuurlijk uit uw nek, een beetje het fascisme verdedigen tssss…. Deze post gaat over criminaliteit, niet over beleid. Ik denk dat 44 doelt op het Duizendjarig Rijk, dat was ook there to stay… Zelfoverschatting is een kenmerk van het fascisme.

Markuszower had een wapenvergunning. Hij was rechtmatig in het bezit van zijn eigen wapen. Hij is niet vervolgd door justitie. Beetje onzin dus om hem steeds te noemen.

Jonathan Baron, die extremistische zionist had met dat wapen nooit een bomvolle RAI mogen betreden, hij handelde illegaal. Verder is Gidi Markuszower gewoon een pion van Israëlische regering zoals wel meer PVV-ers, naast dat dit ideologisch nogal dubieus is grenst het ook aan landverraad. Daar op staat dacht ik maximaal 4 jaar gevangenisstraf. Daarnaast was er ondersteunend bewijs in de vorm van een rapport van een arts v.

Dat is dus 5 tegen 1. Gelegd langs de PVV meetlat is dat ruimschoots voldoende om zijn veroordeling te eisen. Nu het echter gaat om 1 van hun buitelen ze over elkaar heen om het te bagatelliseren en goed te praten.

Ben overtuigd dat hij inmiddels geen vergunning meer heeft. Oh oh, de linkse kerk is in paniek. Het linkse electoraat rent weg en dan gaan ze weer fascisme roepen. Nee serieus, hebben die rechtzen niks beters te doen dan een beetje haatreaguren op linkse weblogs. Het feit dat het linkse elecoraat naar de PVV rent zegt volgens mij genoeg. Met is de politieke correctheid en zelfgenoegzaamheid van links een beetje zat.

Wellicht komt het electoraat dan ook terug. Zoals het nu gaat valt de linkse elite steeds weer terug op oud gedrag. Zoveel mogelijk op rechts hakken, Fascisme roepen geloven in de multikulturele droom. Zich wentelen in oude socialistische dromen en luisteren ze niet naar de steeds luider roepende stem in Nederland, die links nederland en de ellende die ze hebben veroorzaakt spuugzat is. Voor de volledigheid zou de redactie alle andere partijen ook eens door moeten lichten en dan rationeren naar hoeveelheid kamerzetels.

Kijken of het bij de PVV echt zoveel extremer is dan bij andere partijen. Naast het beledigen, intimideren en met water gooien dus nu ook fysiek geweld bij de strot grijpen. Zodra je een cv indient met verzonnen feiten, of daadwerkelijk een vervalst diploma overlegt, ben je strafbaar voor valsheid in geschrifte. Daar staat maximaal zes jaar cel op, of een boete van Als de mensen op dit forum doorsnee links Nederland vertegenwoordigen, denk ik dat de PVV over 4 jaar boven de 35 zetels komen.

Dus ga zeker door met vuilspuiten en roep heel hard dat alle PVVers fascisten zijn en het derde rijk willen stichten. Daar bewijs je de PVV echt een dienst mee.

En als je echt links bent, ga je ook weer taarten gooien naar PVVers. Verfbommen gooien, op de barricades. Ik vind het echt schokkerend, dat links Nederland heel stil is als het gaat over het feit dat Wijnand Duyvendak geassociieerd wordt met onkruid en Rara, dat men stil was toen bleek Sam Pormes en Karima terroristen en misdadigers waren.

En dat als het gaat om PVVleden men ineens hard gaat roepen. Links crimineel gedrag is blijkbaar ludiek en wordt geromantiseerd, maar rechtse vergrijpen zijn natuurlijk uit den boze. Aan Zelfkritiek doet de linkse elite al decennia lang niet en dat is dan ook uiteindelijk de ondergang gebleken. En de peilingen worden steeds somberder voor links nederland. Eigen schuld dikke bult. Vind je de mensen hier echt onvriendelijker dan en haatdragender dan de mensen op Else4 en Telegraaf.

Alle Henks en Ingrids zijn op weg naar moeder-de-vrouw. De Hollandse pot staat te wachten. Werken na vijfen is blijkbaar nog niet echt gewoonte in rechts Nederland. Eric Lucassen had ook een auto vernield http: Nieuwspoort is zo besloten als wat. Er passeren een aantal affaires bij linkse partijen die ook niet fraai zijn in de comments. Er is daar wel een verschil mee: Dat zou Geert Wilders ook moeten doen: Dan is de discussie meteen voorbij.

Geert Wilders roept het over zichzelf af dat deze kwesties blijven aanrotten in de media door voortdurend slap op te treden binnen zijn eigen club. Geeft allemaal weinig blijk van goed leiderschap. Dat gezeur over die zonnebril van Bos is wel erg zielig. Als ik op zakenreis in een zonnig land een zonnebril zou kwijtraken, zou ik er ook eentje met mijn eigen bedrijfscreditcard kopen. Ik zit daar uit hoofde van mijn functie, en moet wel nog uit mijn ogen kunnen kijken om mijn werk te kunnen doen.

Als ik tijdens mijn werk een scheur in mijn broek oploop, koop ik ook een nieuwe broek op kosten van de baas. Links graaft zijn eigen graf. Liever naar anderen wijzen, dan zelfkritisch het gedachtegoed onder de loep nemen zelfs nu historisch aantoonbaar is dat links Nederland in de ellende heeft getrokken. Het is op dit moment zo overduidelijk, dat het het linkse gedachtegoed heeft afgedaan en we in een fantastische tijd leven waar een groot gedeelte van het Nederlandse volk zich eindelijk uitspreekt en een vuist maakt.

Het roer is echt om PVVers. En niets kan ons meer stoppen, zelfs niet bovenstaand gechargeerd en ongenuanceerd links gekleurd verhaal.

Zie dat links het nu echt niet meer weet. Maar de PVV heeft nu deze historische kans gegrepen en heeft de zegen van een groot deel van het Nederlandse volk. Deze macht geven we niet meer af. Links loopt achter de feiten aan en mag zijn wonden gaan likken. Waarom moet Wilders beveiligd worden en wie bedreigen geert Wilders? Islamitisch en links tuig. Dit soort politieke criminelen werden in de voorm.

In Nederland zien we nu wat er gebeurd als je dit soort politieke criminelen vrij spel geeft, ze alle ruimte biedt. In dit blog worden volgens mij de woorden fascisme en derde rijk niet echt genoemd.

En Pormes en Duyvendak hebben het veld moeten ruimen vanwege hun daden. Dan zou ik niet willen zeggen dat het heel erg stil blijft. Hoeveel zijn er veroordeeld? Hoeveel zijn er officieel verdacht? Verschil is dat als er bij die krakers al sprake is van knokploegen, wat ik ten zeerste betwijfel, ze in ieder geval niet verbonden zijn aan linkse partijen die in het parlement vertegenwoordigd zijn.

Dat terwijl het oprichten van knokploegen voor Wilders juist iets is waar hij openlijk een speerpunt van maakt. Appels met peren vergelijken dus. Maar dat zullen wel linkse rechters zijn die een onschuldig iemand, slechts op grond van het feit dat die er niet-politiek correcte opvattingen op nahoudt hebben veroordeeld.

Ten eerste wil ik zeggen: En hoe moeilijk ik het ook vind, je bent pas schuldig, als je schuldig wordt verklaard. Voor de freudianen onder ons… Is dit niet allemaal een beetje teveel toeval?? Opdoeken die Nazi-partij als je het mij vraagt!!! Het linkse fascisme is zo te horen onder links nl springlevend. Applaus voor de goelag.

De rechtse Wilderssecte en diens kritiekloze apostelen. Toch een militair strafblad. Zelf dienstplicht niet hoeven te vervullen wegens studie en na afstuderen was de dienstplicht alweer afgeschaft..

Het zou gaan om ontucht met meisjes van rond de 17 jaar oud. Sargasso is toch vooral gelieerd aan GroenLinks en D66 en daar gaat het echt niet slecht mee in de peilingen. Mijn vroegere leraar WiskundeB had een relatie met een minderjarige leerlinge van hem, was gewoon onder leraren, leiding en school bekend. Woonde er uiteindelijk zelfs mee samen, ook jaren later op een reünie werd het niet veroordeeld. De linkse media worden op een onweerstaanbare manier meegetrokken in het ons populistisch blaming-and-shaming verhaal.

Qua psychopathologie valt het in ieder geval niet onder pedofilie. Dan heb je het van pre-puberale meisjes. Zou het eerder efebofilie, een voorkeur voor puberale meisjes.

Juridisch gezien is seks met personen vanaf 16 jaar gewoon legaal, tenzij er sprake is van prostitutie vanaf 18 of ontucht, zoals in dit geval.

Puur geval machtsmisbruik dus, leeftijd doet er niet echt toe in dit geval volgens mij puur juridisch gezien dan he. En er was voor zover blijkt geen sprake van verkrachting o. Volgens mij moet de PVV zo snel mogelijk op een fatsoenlijke manier van die Lucassen af, alleen al om de oppositie te leren hoe het wel moet!

Vreemde 2vandaag verhaal over Demmink heb ik meer dan eens gelinkt op GS. Maar de linkse GL link met pedo´s is veel harder.

Een 17 jarige betrof het, leraar was niet oud ofzo. Tuurlijk is het zeker waar gezagsverhoudingen spelen onjuist, dus leraar leerling ook. Verder ironie, andere tijd. Vroegah 90ies mocht je op je 16e al trouwen. Later is dat verhoogd, terecht. In hoeverre is dit anders dan Jack de Vries? Die deed ook een ondergeschikte in het leger.

Niet echt een verschil he, behalve dat Jack echt de baas was. Wel andere mediareactie, so typical. Ik kijk er trouwens wel van op dat het bericht over Eric Lucassen zomaar in de media terecht is gekomen, en niet voortijdig door de PvdA is weggecensureerd.

Maar oké, out, ik neem een lange eeuwige? En Jack de Vries herdefinieer je even als zijnde een linkse rakker, want in jouw verknipte hoofd kun je alles verdraaien zoals je uitkomt.

Na goed dan, hier is die wakkere NSB krant van je, Lucassen veroordeeld voor onttucht: Tegen de Vries is geen aangifte gedaan, ze de Vries en … hebben zelf maatregelen genomen en de Vries heeft geen salarisverhoging, wederdienst oid verleend.

Zoals in de uitspraak staat gaat het erom dat het een student was, als ze afgestuurd zou zijn dan was het anders geweest suggereerd de uitspraak. Als jouw leraar wiskunde B het meisje ervan uitgaande dat ze 16 of ouder was hogere punten zou krijgen voor een pijpbeurt dan kan het vergeleken worden. De aangifte is gedaan door vrouwen die geen gebruik wensten te maken van zijn bef-diensten.

Eric Lucassen maakte de verloedering en islamisering van onze wijken van dichtbij mee. Hij groeide op in een Amsterdamse volksbuurt die in hoog tempo veranderde in een achterstandswijk. Militairen zijn per definitie natuurlijk labiel, net als priesters, en dat soort exclusively-male-only machtsberoepen. Wilders staat er met zijn Oost-Europese vriendin die stilletjes zwijgt en instemt bij. Wat anderen ook hebben uitgespookt deze lijst gaat eenvoudig weg wel over de PVV.

Die lui vinden nog geen olifant in een porseleinkast. Sterker nog, rechtse flikkers met hun waanideeen over law en order, en hun gevoeligheden voor macht en kracht, beseffen soms niet lijkt het wel, dat al dat geblaf eens hun kant keihard komt opwaaien, en dan spelen ze de gebeten hond, stelletje travestieten.

Het gebrek aan goeie seks speelt rokende kleinburgers al jaren parten in hun geluksbeleving. Pagina 6, derde alinea. Het is met het raaskallen van seven al zo erg gesteld dat hij Sargasso en GeenStijl dezelfde hersenscheten plempt, Zie 99 in deze discussie en dit.

Begrijp ik nou goed uit het vonnis van de militaire rechtbank, dat Lucassen voor ontucht met twee ondergeschikten, slechts 2 weken detentie en euro boete heeft gekregen? Heel die kerel en zijn trawanten met zijn geroffel bij het uitzetten van christenen naar Irak zegt genoeg.

Daar hoef je geen woorden meer aan kwijt. Dus droom lekker verder, Sander. Geert gaat ze allemaal les geven hoe je tientallen jaren in het pluche kunt zitten, en toch mensen kunt laten geloven dat ze een nieuw kunstje te zien gaan krijgen.

Het echte gajes, veroordeeld of niet, komt overduidelijk uit de Wilders hoek. Daar zijn we het zeker over eens, of niet? Naar verluidt probeert Geert de boel bij elkaar te houden middels indringende gesprekken met de sergeant bd. Om dat juist uit jouw mond te horen, zie x OLO http: Oogst na eerste paar snelle googleresults. Brynnar schrijft heeeel veel reacties en meer op: Klik me link Dag B. Ze ontkennen echter dat ze daarbij misbruik maakten van hun gezag.

Justitie verdenkt de tien van ontucht met in totaal 21 rekruten. Vooral tijdens eindfeesten zouden zich seksuele incidenten hebben voorgedaan. Maar volgens de onderofficieren hadden zij seksuele relaties en avontuurtjes met meisjes die niet direct onder hun gezag vielen. Ze bestempelen deze gebeurtenissen daarom als een privé-aangelegenheid. De tien onderofficieren waren instructeur van de Algemene Militaire Opleiding bij het Schoolbataljon Centraal van de Koninklijke Landmacht.

Daar worden aan grote groepen soldaten militaire basisopleidingen van twaalf weken gegeven. Sommige slachtoffers stemden volgens de officier van justitie in met de seks, omdat zij op die manier makkelijker aan hun diploma konden komen.

In enkele gevallen gingen de vrouwelijke rekruten mee naar de kamer van het kaderlid. Daarop schreef de verzorger een brief aan de commandant. Deze stelde een onderzoek in en deed vervolgens aangifte van ongewenste seksuele intimiteiten. De tien onderofficieren vinden dat de seksuele relaties en avontuurtjes een privé-aangelegenheid zijn, omdat de betrokken leerlingen hiermee vrijwillig instemden. In een enkel geval was er in hun ogen zelfs sprake van oprechte verliefdheid.

: Plassende meisjes pijpen en neuken

Car sex date meesteres nl 430
Vrouw zoekt slaaf sperma in anus Gratis gangbang dikke borsten naakt
Plassende meisjes pijpen en neuken Film meesteres dating

Priveontvangst gelderland prive gangbang

Pollas porno xx secretarias milf vids sexo porno latino toro pormo porno en coños peludos pillados haciendo el mejor porno con rubias porno gat maduras videos de gordas gratis viejos porno. con putas viejas gratis nacho vidal video xxx hd gratis lesvianas pareja joven porn porno casting porno vídeos porno peludos chicasguarras mejor porno gratis de chicas sexis porno espa vidios porno 3d tias cachondas videos x video hentai tetonas porno gratis tetas perfectas chicas desnudas porno cono peludo maduritas xxx maduras gratis videos porno gratis porno grati porno xxx castin porno gratis corrida vaginal actriz porno transex gorditas el amor chicas negros xxx follamdo pornotube vídeos porno de putas gordas y gordas corriendose follando mama bailey jay videos amateurs gratis masaje erotico cumlauder videos porno españa trios porno porn mujeres calientes tetas grandes follando anal porngratis vidios de polla madre e hija cunnilingus videos caseros lesbianas putas pono gratis vecina cachonda pajas corridas porno vieja tetona masturbandose pareja amateur xxx hombres masturbandose xxx pollas follando video porn bus maduras.

con tetas hombres maduros follando xxx japonesas playas nudistas famosa follando xxx francheska jaimes porno en tetas naturales gordas desnudas porno guey sexoporno vídeos de mujeres tocandose viejas fallando joven follando porno japones porno gratis porno casero interracial pornotube hd parejas mujeres playas nudistas xxx porno porno playa vídeos porno enfermeras buenas xxx orgias erotico gratis porno gratis videos de travestis tetas de madres videos de sexo gratis sexo por el amor videos porno gratis diario ver videos de lucía super porn gente haciendo sexo abuelas culonas sexo mujeres maduras pelis porno español madura con jovenes porno de folladas por dinero torbe videos porno de chinas xxx gratis putas viejas folladoras mujeres negras putas videos tetas naturales abuelos porno italianas gang bang porno videos porno videos porno barbosa hardporn xvideos esperanza gomez vídeos porno asiaticos maduras hd rubias porno sensuales transexual xxx pajas sexo con culos sexo en playas nudistas videos prono x-art videos porno tetas porno españoles putas españolas peliculas xxx free videos videos gratis manga porno coños follando videos porno gratis porn tube videos de maduras chupando pollas xxx sexo arabe video lesbianas negro video porn chicas para mujeres arabes xxx video porno x lesbianas gratis maduras videos pornno las mas putas monica beluchi porno.

cumlouder mujeresmasturbandose videos porno de porno tetona masturbandose vidios porno gratis de cumlouder porno español corridasenlaboca jasmine webb zorras peludas follando viejas gratis gais gratis melani rios zorras peliculas porno viejas bukkake peliculas xxx videos anal manga porno xxl pono gratis asiaticas x masajes video porno gratis viejas xxx videos viejas sexi porno espqñol arabes porno pollas grandes videos de lesvianas chicas gratis corridasenlaboca pajas videos de camara oculta los mejores videos cortos porno gratis asiaticas rubias 19 squirt video porno doble penetracion nekane sweet porno doble penetracion vaginal pofno gratis en coños peludos hd videos gratis massage rooms 18 porno gratis tetas hermosas desnudas maduras porno gratis morenas peliculas porno trio porno gratis polla folladoras spanish porn videos de maduras desnudas porno de lesvianas porno películas pornográficas gratis videos videoa xxx lesbianas porno gratis tetona follando videosdesexogratis xxx gratis sexo con amor milf amateur enanos eva angelina hentai porno gratis videos de sexo chicas sexys amateur cumloude videos porno duro rubias vanesa romero porn maduras videos mujeres mayores chicas desnudad xxx nuria tetona masturbandose trios videos potno gratis travestis con hombres abuelos videos gratis hentai kourtney kane videos morenas ver videos de masajes sexo duro gratis porno tran sexo en español porno de solteras videos travestis porno españolas videos viejas chupando pollas xxx abuelas video pelos en castellano porno gratis videos de travestis follando en castellano maduras.