Shemale kleding geile gleuf

shemale kleding geile gleuf

Een paar uur later was Rob weer thuis met in zijn handen meerdere onopvallende tassen. Nieuwsgierig als ik ben sloeg ik mijn armen om zijn nek want ik wilde weten wat hij gekocht had voor mij. Dat zie je vanavond wel schat zei Rob op een plagerige toon. Na het eten hebben wij nog snel even een lekkere douche gepakt en ik had mij nog maar net aangekleed of mijn ouders stonden voor de deur.

Rob had opengedaan en hun binnen gelaten zodat ik wat tijd had om mijn make-up in orde te brengen. Een kleine tien minuten later liep ik de tuin in. Mijn vader en moeder stonden op en beide bekeken hetgeen ik aangetrokken had. Een lange witte linnen broek, die best doorscheen volgens mij, met daaronder hele hoge witte hakken en een iets of wat doorschijnende witte blouse. Zo te zien had dit wel de goedkeuring van iedereen want drie paar ogen namen mij van top tot teen op.

Mama was de eerste die op mij af kwam lopen en mij uitbundig feliciteerde met mijn verjaardag. Twee kussen op de wang en een derde lange zoen recht op mijn mondje gevolgd door mijn vader die hetzelfde deed. Het cadeautje van hen lag op de kamer tafel en was een kleine bijdrage voor onze aanstaande vakantie.

Mijn ouders zaten nog maar net aan de koffie of mijn schoonouders Bas en Karin waren ook gearriveerd. Ook zij feliciteerde mij erg uitbundig en ook een vakantie bijdrage was hun cadeautje.

Eenmaal iedereen voorzien van nog een bakje koffie en gebak kwamen de gesprekken al snel op volle gang. Alle normale gespreksonderwerpen kwamen aan bod, het weer, werk, kleding, muziek noem het maar op maar opeens was het mijn schoonvader Bas die aan mij vroeg wat ik eigenlijk van Rob had gekregen.

Nog niks, antwoordde ik, want eerlijk gezegd hebben wij daar helemaal niet maar aan gedacht. Mijn schoonvader keek eens richting zijn zoon en zei, hoe kan je dat schatje van jou zomaar vergeten? Onschuldig als het maar zijn kon antwoordde Rob dat hij het niet vergeten was maar dat hij wachtte op het juiste moment om ze te geven.

Een uurtje of twee en een paar flessen wijn later was het volgens Rob dan eindelijk zover. Ik zou zijn cadeaus mogen uitpakken. Rob kwam de tuin in met vijf cadeautjes maar mijn geduld werd nog even op de proef gesteld want mijn schoonmoeder Karin was druk bezig om de tuinfakkels en nog wat kaarsen aan te steken wat er voor zorgde dat de tuin haast erotisch verlicht werd.

Ik ging zitten en kreeg het eerste cadeau in mijn handen. Het papier scheurde ik eraf en tevoorschijn kwam een witte enveloppe met daarop geschreven: Ik kon mijn lag haast niet meer inhouden en maakte de enveloppe open. Het was een tegoed bon van euro die ik daar vrij mocht besteden.

Dit zorgde natuurlijk voor de nodige opmerkingen van zowat iedereen maar vooral mijn schoonvader had het hoogste woord. Het tweede cadeau was een heerlijk ruikend geurtje. Voordat ik mijn derde cadeau kreeg kondigde Rob aan dat deze eigenlijk een beetje privé waren maar gezien het bezoek van deze avond moest het eigenlijk wel kunnen.

Het derde pakketje lag op mijn schoot. Voorzichtig maakte ik het papier los en tevoorschijn kwam een nieuw lingerie setje. Ik hield het voor mij en bekeek het goedkeurend.

De bh en string waren gemaakt van zwart kant, afgezet met een vuurrode kanten bies. Mijn moeder en schoonmoeder zeiden beide dat ze het erg mooi vonden met een knipoog richting hun beide mannen. Het vierde cadeautje lag inmiddels op mijn schoot en ik kon haast niet meer wachten om het open te maken.

Papier lag al snel op de grond en in mijn handen had ik de bijpassende jarretels, een mooie transparante zwarte torselet en ravenzwarte kousen met ook een vuurrode rand.

Opnieuw keken mijn moeder en schoonmoeder naar hun beide mannen met de opmerking dat zij dit een super mooi setje vonden en dat het hoog tijd werd dat zij het ook voor hen moesten gaan kopen.

Maar voordat zij ook maar enig antwoordt konden geven kondigde Rob aan dat het tijd was voor zijn laatste cadeau. Rob overhandigde mij het ingepakte doosje en gezien de vorige presentjes was iedereen wat dichterbij komen staan om te zien wat hier in zou zitten.

Het cadeau werd van commentaar voorzien van Rob want dit had hij namelijk niet zelf uitgekozen, dit hadden Nathalie en Martine voor voor hem gedaan. Deze twee meiden heb ik ontmoet tijdens een heet avontuurtje vlak voor kerst een paar jaar geleden. Voorzichtig scheurde ik het papier open en van wat ik te zien kreeg begonnen mijn ogen nog meer te glinsteren. In mijn handen had ik een paarse remote control beaver, een strap-on vibrator met afstandsbediening. Als dank kuste ik Rob vol op zijn mond en ik kon niet wachten om hem alles te laten zien wanneer ik het aan had.

Nadat ik alles weer netjes in een tas had gedaan werden de glazen nog maar eens vol geschonken en waren de volgende flessen wijn aan de beurt.

Een klein uurtje later waren de gesprekken helemaal op gang gekomen. Mijn schoonmoeder Karin was naast mij komen zitten en had een paar hele dringende vragen. Haar hand lag rustig op mijn been toen ze vroeg of Rob het eigenlijk al te weten was gekomen van ons avontuurtje van een paar maanden geleden. Ik keek haar vragend aan en kon niet helemaal plaatsen waar ze het nu precies over had.

Nou, ging mijn schoonmoeder verder, die ene keer dat Bas samen met jouw vader zich heerlijk lagen te vermaken met jou op bed terwijl ik samen met Peggy bezig was. Nu wist ik ineens weer waar het over ging en zei, nee dat ik heb ik hem nog nooit verteld maar dat komt nog wel hoor Karin, lieve schat van me. Ik kuste haar op haar wangen en gaf haar een knipoog. Op dat zelfde moment hoorde ik mijn moeder tegen mijn schoonvader zeggen dat hij voor Karin ook maar eens een mooi lingerie setje moest kopen en dat hij dan gelijk maar haar man mee moest nemen.

Mijn vader hoorde dit ook en had gelijk zijn mening klaar tegenover mijn moeder. Peggy, lieve schat van me, ik wil maar al te graag een zelfde setje kopen als dat onze schoonzoon onze dochter straks gegeven heeft maar ik wil het eigenlijk in levende lijve zien. Hij kreeg al heel snel steun van mijn schoonvader Bas want die wilde dat eigenlijk ook wel zien. Op dat moment waren drie paar ogen op mij gericht want ook Rob keek mij inmiddels met een vragende blik aan. Ik keek de heren bloedserieus aan en zei: Jullie kunnen dat wel willen maar..

Ik kon mijn zin niet afmaken want Karin was mij al voor door te zeggen dat zij het ook wel graag zou willen zien. Mijn moeder zei verder niks maar knikte alleen maar. Ondertussen was ik al opgestaan. Dus als ik het goed begrijp moet ik mij nu maar om gaan kleden dan?

En moet ik dan alleen het lingerie setje aan doen af moet ik alles aantrekken? Als je het dan toch doet Vanessa, zei mijn moeder, trek dan alles lekker aan zodat wij een goed beeld kunnen vormen. De tas naast mijn stoel pakkend liep ik door de woonkamer naar boven toe. Een half jaar geleden zou ik dit nooit van mijn leven gedaan hebben maar gezien de rijke seksuele achtergrond die ik ondertussen met mijn familie heb maakt het mij niet veel meer uit.

In tegendeel, toen ik eenmaal boven was en al mijn kleren had uitgetrokken kon ik het niet laten om mijn vingers door mijn inmiddels natte kutje te laten gaan.

Door het slaapkamer raam keek ik even naar buiten en zag hoe Rob op mijn plaats was gaan zitten terwijl mijn vader en moeder naast elkaar hadden plaats genomen en zo ook mijn schoonouders die zo te zien de grootste lol met elkaar hadden.

Ik trok mijn nieuwe lingerie setje aan gevolgd door de bijpassende jarretels en kousen. Voor onze spiegel staand bekeek ik alles eens goed en mmmmm ik vond mij zelf er uitzien als een supergeil sletje.

Eventjes gleden mijn handen over mijn borsten en vanuit mijn ooghoek zag ik de plastic tas weer liggen. Zal ik het doen???? Met mijn transparante torselet ook aangetrokken begaf ik mij meer naar beneden toe waar ik Rob in de woonkamer tegenkwam. Zo snel als ik kon drukte ik hem iets in zijn handen en hij wist meteen wat mijn bedoeling was. Rob liep even voor mij uit en kondigde aan dat ik inmiddels beneden was. Met alle ogen op mij gericht liep ik onze tuin weer in.

Het zachte zomerse briesje zorgde ervoor dat mijn torselet alle kanten opging. De schaars verlichte tuin zorgde ook nog voor de nodige erotische spanning dus dat maakte het plaatje voor iedereen compleet. Als eerste ging ik zo uitdagend mogelijk voor Rob staan en met een zwoele stem vroeg ik hem: Mmmm, kreunde hij terwijl zijn handen over mijn billen gleden, je ziet er uit om op te vreten.

Zijn handen maakte mij weer een stukje geiler en gaven mij weer iets meer moed. Ik draaide mij om en ging voor mijn ouders staan, draaide een paar rond zodat ook zij alles goed konden zien. Een snelle blik op de bobbel in mijn vader zijn broek zei al meer dan genoeg.

Mijn moeder knipoogde naar mij en zei, je ziet er heerlijk uit schatje. Toen waren mijn schoonouders Karin en Bas aan de beurt om te zien was hun schoondochter aan had getrokken voor hen. Uitdagender als bij mijn ouders en bij Rob draaide ik mij recht voor beide om en toonde hen mijn kontje. Mijn schoonvader, zoals verwacht, kon zijn handen niet thuishouden en sloeg mij met vlakke hand zo op mijn billen.

Pets… Mijn ouders en schoonouders schoven ieders een stukje op en lieten mij tussen hen in zitten. Rob had de glazen ondertussen weer gevuld en juist op het moment dat ik wilde gaan zitten voelde ik een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam trekken.

Rob had middels de afstandsbediening de beaver aangezet. De trillingen tussen mijn benen hielden maar niet op. Mama tikte mijn vader aan en wees naar mij.

Zachtjes hoorde ik haar tegen hem fluisteren dat moest zien hoe ik genoot van die strap-on vibrator. Ook Bas en Karin kregen in de gaten wat er aan de hand was zodat nu zowel mijn ouders als mijn schoonouders mij met een geile blik zaten aan te kijken.

Rob zette de vibrator nog maar eens een standje hoger. Ik kon het niet helpen, mijn lichaam kronkelde over de bank en ook mijn handen had ik niet helemaal meer onder controle. Aan de ene kant mijn vader en aan de andere kant mijn schoonvader.

Beide mannen merkte nu het gevolg van hetgeen zich afspeelde tussen mijn dampende benen. Zowel met mijn linker- als met mijn rechterhand masseerde ik hun afgetekende bobbels. De heren lieten het zich wel bevallen maar Rob keek enigszins verrast door deze actie van mij maar al snel genoot hij ook van het uitzicht. Een paar tellen ging de snelheid even terug om vervolgens weer twee standjes omhoog te gaan. Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen.

Mama zag mijn handjes op en neer gaan en besloot om de stoute schoenen maar verder aan te trekken. Met een paar flitsende bewegingen had ze papa zijn broek losgemaakt zodat ik er gemakkelijker bij kon. Schoonmoeder Karin zag het gebeuren en volgde haar voorbeeld. Ze knoopte de broek van Bas los en vroeg hem om deze uit te trekken.

Mijn schoonvader was de eerste waarbij ik de warme kloppende paal in mijn handen voelde. Ik opende mijn ogen en zag hoe hij genoot van mijn zachte handje rondom zijn dikke lul waarna ik mijn gezicht richting mijn ouders draaide en met mijn tong mijn lippen nat maakte.

Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten. Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul.

Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop. Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was.

Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt. Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op.

Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het. Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen. Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was. Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh.

Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven.

Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon. Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok.

Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat. Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders.

Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden. Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen.

Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag. Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe. Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden.

Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren. Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker.

Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide. Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob.

Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen. Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren. Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water.

Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren. De rest is op de hoogte van het gesprek in de kleedkamer en vinden Henk een toffe peer hoe hij het opvat. Beter als ze eigenlijk hadden verwacht. In de auto onderweg naar huis overdenkt Henk alles nog is en halverwege schrikt hij uit zijn gedachte voor het verkeerslicht als hij merkt een stijve lul te hebben.

Bij zijn eigen denkende: De aankomende dagen vliegen voorbij en na een paar trainingen en douches wordt het voor Henk steeds normaler en normaler. Maar telkens op weg naar huis zit hij met een stijve lul in zijn broek. Als Henk thuis op de bank zit en een pornofilm op zet, zit hij aan zijn stijve lul te trekken, alleen zijn gedachten dwalen steeds af naar het elftal, maar vooral wat daar allemaal rondloopt.

Opgeschrikt door zijn orgasme en zaad wat uit zijn lul spuit voelt hij zelfs zijn kontje samentrekken. S ’avonds in bed ligt Henk weer met een harde lul en gebruikt wat babyolie om zijn lul mee in te smeren. Er glijdt wat langs zijn ballen, tussen zijn bilnaad en over zijn holletje. Zichzelf aftrekkend masseert zijn andere hand zijn sterretje wat gevoeliger wordt door zijn fantasie. Hoe zou het zijn om een lul in je kont te voelen? Hoe zou het zijn om Debby de Shemale in haar kontje te neuken?

Hoe zou het zijn om Jan zijn clitje te zuigen en hem te neuken in zijn kut? Weg dwalend met die vragen voelt Henk zijn zaad warm worden en voor de tweede keer vandaag spuit zijn zaad uit zijn paarse eikel. Dikke stralen zaad spuiten over zijn schokkende buik heen, waarna Henk tevreden in slaap valt. Op haar knieën Er zijn een aantal wedstrijden voorbij en Henk merkt dat iedereen vrijpostiger wordt in de omgang met elkaar. Een aantal spelers gaan onder de douche steeds verder, eerst alleen als Henk nog niet onder de douche komt.

Maar vandaag is het anders, Ruud en Stefan staan elkaar in te zepen en Henk ziet dat beide een flinke harde paal hebben. Stefan drukt zijn kont naar achteren en Henk ziet hoe Ruud zijn harde staaf bij Stefan naar binnen schuift en hem begint te neuken en gelijktijdig af te trekken. Duidelijk voor Henk zichtbaar ziet hij hoe een grote lul door een kontgaatje wordt opgeslokt, telkens opnieuw en opnieuw.

Gekreun en gehijg vullen de doucheruimte zoals de twee bezig zijn in een hete neukpartij onder stromend water. Duidelijk dat de stoom niet alleen van het water afkomt dat de ruimte vult, maar de geilheid van Stefan en Ruud daar zeker aan meehelpt.

Henk kan het niet laten om naar het stel te blijven kijken en ongemerkt zwelt zijn lul iets op. Dan schrikt Henk uit zijn dwaling op als Debby ook onder de douche stapt.

Ze knipoogt naar Henk en knikt naar het tweetal dat nog steeds met een innige neukpartij bezig is. Debby komt vlak achter Henk staan en fluistert: Opwindend vindt je niet?

Waarbij ze zachtjes haar harde tepels tegen Henks rug drukt. Henk voelt haar tepels tegen zijn rug drukken al kijkend naar het neukende stelletje. Dan voelt hij haar zachte handen zijn rug inzepen, verder en verder gaan haar handen soepel over zijn rug. De reactie kan niet uitblijven als Debby haar handen richting zijn borstkas gaan en draaiende bewegingen rond zijn tepels begint te maken, fluisterend in zijn oor: Hmm lekker he om te zien.

Henk staat versteend, wat gebeurd hier? Zijn lul heeft hij niet meer onder controle en komt in kleine schokjes omhoog totdat zijn kleine ridder hard en paars kloppend stijf staat. Henk voelt een aangename tinteling en gevoel door heel zijn lijf trekken en wordt erger doordat hij alleen maar kan blijven kijken naar hoe Ruud zijn lul in en uit Stefans neukgaatje blijft schuiven. Debby zakt door haar knieën en draait Henks lichaam een kwart, haar lippen zoekend naar zijn lul en onder een kreun van Henk verdwijnt zijn lul in haar mond.

Dan begint Debby aan zijn sappige pik te zuigen met lange halen, Henk zijn handen zakken richting Debbys hoofd die daar steun zoeken en strelen door Debbys haar. Nog steeds schuin kijkend naar Stefan en Ruud begint Henk zachtjes te kreunen.

Zijn gedachten wisselen af in niets en alle geilheid die te bedenken valt. Zachtjes aan worden het gehijg en gekreun luider, het kletsen van een paar ballen tegen een kont sneller en sneller als dan Ruud verkrampt en Henk ziet hoe Ruud zijn ballen het zaad wegpompen uit zijn zak richting het kontkutje van Stefan wat melkend het zaad ontvangt in stoten.

Henk houdt het niet meer en met een luid gekreun vult zijn pik het pijpmondje van Debby die gulzig nog harder zuigt en straal voor straal zaad inslikt zodat er geen druppel verloren gaat. Dit door het zien van Ruuds lul die uit Stefans kontje floept gevolgd door een kwak zaad wat ontsnapt. Alsof Ruud en Stefan alleen zijn douchen ze verder en verlaten de doucheruimte, Henk en Debby achterlatend alsof het allemaal doodgewoon is wat daar gebeurd.

Debby die omhoog komt, zich omdraait en met haar kontje naar achteren duwt, met haar handen de handen van Henk beetpakt en 1 richting haar borsten manoeuvreert en de ander naar haar stijve lul.

Debby fluistert, kom trek is lekker aan mijn lul en verwend mijn borsten is. Als in trance gaan Henks handen aan het werk, ja borsten heeft hij ervaring mee, maar voor het eerst heeft hij een vreemde lul in zijn handen waar zijn hand aan staat te trekken. Henk kan het niet geloven, o wat voelen die borsten heerlijk aan en het lijkt nu net of hij aan zijn eigen lul trekt. Zijn eigen lul wordt weer stijver door het gedraai van Debby met haar kontje, ook door dat Henk terugdenkt aan wat zojuist is gebeurd.

Hij heeft zijn zaad leeggespoten in dat geile Shemale bekkie van Debby, een fantasie waar hij vorige week zich nog aan op het aftrekken was. Dan wordt hij terug in de realiteit getrokken als Debby luider begint te kreunen, Henk kijkt langs Debby heen en ziet hoe door zijn handwerk Debbys zaad met schokkende stralen de douche ruimte in spuit met zacht gehijg, o ja, o ja, o ja, hmmm leekkkeeerrr.

Zo blijven ze nog even staan als Debby met zeep Henk begint te wassen, daarna hem een zoen geeft en Henk met een stijve lul achterlatend de douche verlaat. Wanneer Henk onder de douche vandaan komt is hij nog de enige en met een half stijve lul gaat hij enigszins verward naar huis, niet eens meer naar de kantine, deels uit schaamte maar toch vooral nog geil.

Thuis gaat de TV aan en trekt Henk zijn kleding uit en al kijkend naar een geile pornofilm spuit hij veel te snel zijn laatste zaad in de vrije lucht, overdenkend van wat er allemaal is gebeurd tijdens het douchen. Hij werd geil van en paar neukende kerels! Hij is afgezogen door een Shemale! Hij heeft aan een andere pik staan trekken! En Henk vindt het geil en opwindend en kan niet wachten tot aan de volgende training. De massagetafel De tweede training van de week is voorbij en Jan heeft een kleine blessure opgelopen aan zijn bovenbeen en ligt naakt op de massage tafel.

Debby is druk bezig met masseren van zijn benen als Henk als laatste onder de douche komt. Toch nog wat verlegen staat hij met zijn rug naar Debby en Jan toe, zichzelf in te zepen en toch ook zijn half stijve lul te verbergen.

De gedachte aan laatst met Debby onder de douche doet de opwinding stijgen, ook al is het tegen zijn wil in. Maar toch kan Henk het niet laten door stiekem te gluren naar Debbys kontje wat heerlijk schud.

Ze staat iets wijd met haar rug naar Henk toe en Henk ziet haar lul tussen haar dijen bungelen. Zijn lul schokt verder omhoog van opwinding die hij niet kan verklaren. Wel dat hij steeds meer zin krijgt om zijn lul in Debbys kontje te willen steken en haar dan lekker te nemen. Jan zijn benen liggen iets wijder uit elkaar nu en het lijkt net of Debbys vingers langs Jan zijn kutje streelt.

Zijn clitje steekt stijf tussen de schaamlippen uit en Jan zijn hand streelt Debbys dijbeen aan de binnenkant. Henk staat gefascineerd te kijken en al zeepend met zijn lul te spelen bij wat die twee bij elkaar doen. Dit heeft niets meer met noodzakelijk masseren te maken, maar ze zijn elkaar gewoon aan het bevredigen en Henk is toeschouwer. Oh, Henk wil nu steeds meer medespeler worden in wat hij ziet. Henk schuift 1 doucheplaats op en kan nu recht in de gleuf van Jan kijken waar de schaamlippen wijder van open zijn gaan staan.

Henk ziet ook dat Jan lekker aan Debbys lul ligt te trekken en ziet dat Debby haar hoofd buigt richting Jans kutje. Dan begint Debby het clitje van Jan te pijpen met gevolg dat Jan ligt te draaien en kronkelen van genot. Duidelijk dat zijn clitje overgevoelig is als dan ook nog is twee vingers in Jans kutje glijden diep naar binnen en met soppende geluiden gevingerd wordt. Henk ziet het gebeuren voor zijn ogen en trekt sneller en sneller aan zijn stijve lul.

Dan bolt Jan zijn rug en rilt en trilt op de massagetafel heen en weer. Debbys vingers nemen het werk van haar tong over en beide raken gedurende Jans orgasme in een diepe tongzoen verwikkeld. Met nog een paar hevige schokken ebt uiteindelijk Jans orgasme stilletjes weg, duwt dan Debby naar achteren, stapt van de massagetafel af en duwt haar verder richting de douches naast Henk die nog steeds trekkend aan zijn lul staat te genieten van wat er gebeurd.

Jan zakt door zijn knieën en zuigt Debbys harde lul in zijn mond en begint Debbys lul te zuigen. Debby kijkt Henk aan en wenkt hem dichterbij en Henk volgt haar wens op en zodra hij binnen handbereik is neemt Debby het trekken aan Henks lul over.

Henk stapt nog wat dichterbij en begint haar borsten te strelen waarbij ze beide elkaar strak in de ogen aankijken. Dan als uit het niets beginnen Debbys ogen te glinsteren, haar ademhaling versneld en drukt dan haar lippen op die van Henk.

Henk voelt Debbys tong bij hem naar binnen dringen en vol overgave raken ze verwikkeld in een tongzoen terwijl ze Jans mond volspuit met haar warme zaad.

Als de laatste zaad golfjes in Jans mond zijn verdwenen schuift Jan op en neemt met zijn mond het trekwerk van Debby over. Henk kijkt omlaag als zijn lul in Jans mond verdwijnt en na een paar bewegingen ook zijn zaad diep naar binnen spuit in het pijpmondje van Jan.

Tot de laatste druppel wordt zijn zaadbuis leeg gezogen met eindresultaat dat Henks lul slap tussen zijn benen hangt. Jan staat op en alle drie douchen ze zich schoon om dan nietszeggend aan te kleden en naar de kantine te gaan. Daar wordt zojuist met elkaar besproken of met de uitwedstrijd gecarpoeld kan worden omdat er te weinig parkeerplaatsen zijn bij die vereniging.

En het betaald parkeren daar vrij duur is. Jan geeft aan Debby op te halen en eventueel ook Henk wel wil meenemen, dan kan Ruud die 1 straat verder woont dan waar Henk woont ook wel mee. De rest wordt ook wat geschoven met resultaat dat 3 auto’s voldoende is. Zo gezegd zo gedaan. De Sandwich Het met elkaar meerijden verloopt normaal en iedereen heeft plezier in de aankomende wedstrijd. Alleen het weer speelt niet echt mee, het regent dat het giet, het is koud en het veld is een grote baggerzooi.

Het resultaat is winst met , dat geeft in ieder geval een zet omhoog in de competitie. Wat een heel stuk minder is, is dat de boiler van de vereniging het heeft begeven, dus er is geen warm water om te douchen na afloop. Alleen koud water dat uit de kranen en douches komt zorgt ervoor dat een paar diehards het aandurven om te douchen onder een hoop gegier en gelach.

Jan en Debby zien het niet zitten en alleen Ruud vertrekt geen krimpt, nou ja 1 onderdeel van zijn lichaam wel, dat is behoorlijk gekrompen na het douchen. Voor Henk het signaal om thuis te douchen, iets wat Debby en Jan ook voor ogen hebben, niet wetende voor Henk dat ze dat bij hem bedoelen. Op de terugweg wordt eerst Ruud afgezet en binnen 5 minuten staat de auto bij Henk voor de deur. Henk stapt uit en voor hij kan bedanken staan Debby en Jan ook al naast de auto met de opmerking dat ze wel even bij Henk willen douchen.

Uhh, ja tuurlijk zegt Henk een beetje uit het veld geslagen gaan ze zijn woning binnen. Bij binnen komst zijn de kleren van Debby en Jan snel uit zodra ze de badkamer hebben gevonden. Henk staat in twijfel, zal hij erbij gaan of niet? Voor hij er zelf uit is wordt er geroepen door Jan: Henk schiet is op, je kan er makkelijk bij en hoe werkt je wasmachine dan kan gelijk onze kleding schoon gewassen worden die zitten helemaal onder de bagger van het niet kunnen douchen!

Henk zet de wasmachine aan en stapt erbij, met zijn drietjes is het best wel krap en Henk voelt borsten tegen zijn rug drukken en een half stijve lul tegen zijn kont drukken daarbij voor hem een hand die zijn hand leidt naar een kutje. Henk heeft het niet meer en zijn lul staat fier omhoog als zijn vingers Jans kutje streelt. Zo staan ze elkaar behoorlijk op te winden. Ondertussen spoelt met hulp van zeep de bagger van hun af met hulp van handen die elkaars lichaam wassen. Dan gaat de kraan uit, de handdoeken worden omgeslagen en zonder een woord te zeggen wordt Henk meegetrokken naar zijn eigen slaapkamer om daar met zijn drieën op bed te belanden.

Het is fris en Jan en Debby kruipen onder het dekbed terwijl Henk de kachel hoog zet om vervolgens erbij te kruipen. Brutaal zit Debby in Henks nachtkastje en vindt daar een flesje babyolie wat onder het dekbed verdwijnt. Al vlug voelt Henk een koude gloed over zijn kruis gaan met handen die de boel opwarmen. De temperatuur neemt toe en al gauw is het dekbed niet meer nodig, Jan duwt het met zijn voeten weg en kruipt over Henk heen al zoenend met Debby. Henk schuift iets opzij en ziet hoe Debby tussen Jans dijen schuift om dan haar pik in Jans kutje te schuiven.

Onder luid gekreun van Jan wijken zijn schaamlippen uiteen en wordt zijn kutje gevuld door Debbys harde paal. Dit is met recht de omgekeerde wereld hoe deze twee, ja zeg het maar Shemales, elkaar neuken.

Opgewonden zacht trekkend aan zijn lul ligt hij het bizar neukende stelletje te bekijken. Een hand schuift richting Henks lul en trekt er zachtjes aan, Henk schuift iets dichterbij en laat zijn handen over hun lichamen gaan en als Debby hem geil aankijkt schuift ze van Jan af en trekt aan Henk om haar plaats in te nemen.

Met snel kloppend hart en dito paarse kloppende eikel volgt Henk in trance van opgebouwde geilheid en schuift tussen Jan zijn benen, richt zijn eikel tussen zijn schaamlippen en laat zich zakken. Jans schaamlippen wijken open en stukje voor stukje schuift Henks lul dieper en dieper naar binnen.

Als een perfecte handschoen die past zit Henk helemaal in Jans kutje. Een onverwachte sensatie maakt zich meester van Henk als hij neukbewegingen wil maken. O wat een strak kutje heeft Jan, zo strak heeft Henk nog nooit een kutje gevoeld wat aan zijn lul zuigt.

Jan duwt zijn bekken omhoog, teken dat Henk moet bewegen. En Henk beweegt, met zachte halen schuift zijn lul in en uit Jans kut, hier wil Henk lang van genieten van dit super strakke kutje. Dan voelt Henk warme olie over zijn kont glijden, tussen zijn bilnaad door, over zijn sterretje, tot zijn ballen toe. Gevolgd door warme handen van Debby die zachtjes met zijn sterretje speelt al neukend met Jan. Diepe halen en met elke stoot diep in Jans kutje ontsnapt er een kreun uit Jans mond die met zijn hoofd weggedraaid ligt met gesloten ogen.

Henk voelt op zijn rug de borsten van Debby die steeds hoger en hoger glijden door een ruime hoeveelheid babyolie om te eindigen dat zij geheel boven op Henk ligt. Debbys lul prikt verder tussen Henks bilnaad en met elke stoot die Henk maakt drukt Debbys eikel tegen zijn sterretje aan.

Con free porno gratis travestis follando lisa ann porno de abuelas x masajes eroticos videos porno xxx amater coños peludos videos mamadas de tetonas desnudas los mejores páginas porno manga porno barbosa culonas descargar videos porno abuelas ver peliculas porno xxx negras putas maduras tube hombres maduros porno gratis chicas gratis masajistas videos porno sexo duro xxx videos porno anal maduritas videos porno video porno amateur sexo transexuales chicas meando en castellano maduras x gratis videos porno amater videos de porno tetas grande vaya culos negras x en la folla a su vecina chicas porno xxx porn videos lesbianas follandose videos sexo culos del porno mujeres tetonas rubias follando porno en coños peludos guapas desnudas mujeres quiero ver videos maduras mangas hentai hd porno en español tetonas videos gratis lisbianas viejas videos porno xxx follando gratis videos abuelas masturbandose vieja follando a su hija porno español gratis descargar porno porno con maduras con maduros porno viejas lesbianas porno ver peliculas porno sexo por no comics porno porno twinks porno anal ferrara gomez vídeos porno africanas porno perras calientes videos porno españolas porno videos porno follando en español mejores actrices x en español madura tias buenas desnudas videos xxx folladas tetonas videos sexo grtis xxx videos gratis madura tube hd travestis porno gratis porno de travestis lesvianas putas viejas sexoxxx porno gratis transexual pornoo porno españolas dunia montenegro maduras chicas sexis desnudas buscar porno masturbaciones masculinas bdsm porno.

cumlouder maduritas. con videos porno transexual pornoo porno con polla gordas porno gratis nikita bellucci vídeo porno español videos ver videos de abuelas gordas mujeres muy guarras gratis tias meando en tetas naturales hombres maduros videos travestis españoles follando videos gratis culos de mujeres porno de porno retro buenorras desnudas mujeres maduras calientes follando follandose videos masajes eroticos putas party mujeres maduras lesvianas videos pornos gratis para mujeres masturbandose videos de xexo porno gratis maduras morenas cachondas masaje con joven videos gratis hd tube xxx franceska jaime mejor porno transex porno maduritas xxx brutal porn chica corriendose follando porno videos porno con tetonas gordita follada mucho porno duros milf lingerie actrices porno de gordas videos bixesuales sasha grey videos porno gratis de rebeca linares mature videos porno lesbianas follandose videos porno duro follando enfermeras buenas xxx videos x gordas follando gordas trios gratis porno español xxx madura tube peliculas xxx sexo maduras julia de mujeres negras maduritas novelas porno mujeres maduras para descargar gratis actrices x vintage porno viejas gordas follando con tetas muy putas muy xorras videos ñorno mujeres maduras porno interacial videos porno transexual porno viseos porno follando en español actrices porno putas viciosas masajistas lesbianas penetracion maduras sex tube porno gratis peliculas porno mamada jinx maze porno travesti ponferrada sex toro pprno chicas comiendose el culo porn xx gratis porno negra follando videos xxx japonesas video sexo gorditas grandes ancianas peludas follando videos xxx gratis follar video porno es.

cumlouder vídeos porno gratis masturbaciones masculinas como chupar un coño vidios porno zorras lesbianas tetas en tanga mejores vídeos sexo xxx chicos desnudos videos muy guarras gratis xxx porno lisa ann videos videos gratis de sexo lesbiana porno gratis porno rubias tetonas follando por no culos follando con mujeres maduras xxx spanish porn tube penes xxx xxx tetas jovenes ver vídeos de maduras mujeres sexo entre lesbianas viejas putas masaje xxx ver porno animado sexo trios hd vídeos de tetonas porno porno masaje con videos pornos sexo jovenes sexo gorditas videos hd teen porn videos de abuelas interracial mujeres maduras porno porno masaje erótico porno español sexo con virgenes porno tetonas videos porno en español porno rubias 19 sexo anal porno amaters porno follando morenas peliculas porno con medias videoa xxx videos de chicas en ropa interior porno en español best hd videos de madura española follando tetas gratis porno pelirojas pollas grande vaya culos de intercambio de solteras porno edpañol alexis texas desnudos porno alexis texas porno porno trios xxx videos porno gratis cachondas tias calientes esperanza gomez xxx videos morenas calientes gratis en español madura cumlowder videos porno gorditas videos orgias hd tetas muy calientes pollas porno gratis video porno gratis sexso xxx tetas porn free hd videos porno viejas chupando pollas porno de maduritas porn moms xxx gangbang videos pornoxx asiaticas rumanas xxx maduras foyando porno gratis abuelas masturbandose videos porno sado videos porno prono gratis xxx hentai videos porno gartis videos embarazada el amor milf vids porn videos pornoxx mujeres gratis lesbianas videos viejos porno en la calle tios follando en español tetonas porno viejas peliculas porno francesas webcam gratis garganta profunda porno videos de peludas chinos follando porno france porno travesti gratis porno doble penetracion anal porno maduro español videos x videos de lesbianas follandose videos de negros porno homosexual peliculas porno negras videos porno de rubias 19 videos porno anal porn videos x secretaria porno extremo chica desnudandose jenna jamenson las mejores videos porno hermafroditas negras folladoras comiendo coños peludos pillados haciendo el culo porn follada video sexo duro videos gratis maduritas xx gratis de lesbianas peliculas xxx peliculas porno gratis haciendo el mejor porno español videos porno lesbianas follando anal videos de porno gratis en tanga mejores videos interracial videos pornos gratis paris hilton porn party porn tube videos porno lesvianas folladas por webcam sex porn porno cam amater porno español porno travestis porno gratis de porno sexo xxx trans porn videos pornos lesbicos porno viejas guapas follando películas porno caliente descargar videos porno de solteras follando morenas xxx videos porno sexo video porno gratis de tetonas desnudas culonas sexo xxx japonesas xxx ver porno anal videos x maduras porno gratis runias 19 xxx gratis lesbianas xxx viejos porno.

con embarazadas desnudas virgenes ver porno folladas videos porno tetas porno españolas videos porno español masages xxx en hd porno maduros follando con tetas grandes porno de lesbianas vídeos porno español abuelas coños follando como locas culos grandes videos gratis porno lesvianas amater casero trios porno hd free videos porno hd xvideos hd abuelas masturbandose xxx enana follando xxx follando en español grati porno gais follando pajas intercambio porno casero maduras follando con enanas follando amigas lesbianas petardas maduras mejores paginas pornos gratis travestis españoles porno interracial porno sado gratis maduras best hd videos x maduras follando embarazada follando porno masturbacion porno lesbico maduras en español porno negros xxx rubias cachondas xxx buscar porno gratis coño negras putas tetonas julia de tetonas folladas videos es.

Shemale kleding geile gleuf

Ze gaf aan dat ze wilde blijven liggen, logisch, ik had haar flink genomen vandaag. Misschien maar binnenkort een live date. Begrijp het Toos, ben alleen zo geil door jou, niet te geloven. Ik excuseerde mij nu tegen haar en haalde haar over om eraf te komen, dit deed ik zeker een minuut lang. Het was vrij heet met die zon op ons trappenhuis, nog warmer als het in onze appartementen al .

Shemale kleding geile gleuf

Thuisontvangst xxx stel zoekt bi vrouw