Neuken leiden clit likken

neuken leiden clit likken

Het is ook heel normaal als je een tijdje geen zin hebt. Roos kwam erachter hoe ze kon masturberen. Een leuke ontdekking, maar na een tijdje begon ze zich af te vragen of het wel normaal was wat ze deed. Meer afleveringen van De Locker zien? Dan heb je geen voorhuid meer en is je eikel vaak minder gevoelig. Met wat spuug of glijmiddel zorg je ervoor dat het makkelijker glijdt. Er is meer mogelijk dan vingeren of aftrekken.

Bijvoorbeeld je tepels aanraken of je anus. Je kunt ook jezelf opwinden door te fantaseren over seksuele beelden of verhalen. Je kunt fantaseren over alles wat jij lekker en spannend vindt. In een fantasie is niets raar! Het is niet alleen lekker om met jezelf te vrijen, het is ook handig. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je ontdekt hoe je penis of vagina eruit ziet, voelt, ruikt en werkt. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Met jezelf vrijen Home Seks Sekstechnieken Met jezelf vrijen. Een leuke ontdekking Jongens: Gebruik je fantasie Voordeel: Bij vingeren streel je met je vingers de  clitoris  of het gebied eromheen. Dit geeft een opwindend gevoel. Als je opgewonden raakt, wordt je  vagina  vochtig en je clitoris groter en harder.

Het vocht uit je vagina kun je gebruiken om je clitoris nog gevoeliger te maken. Je kunt je clitoris ook op andere manieren stimuleren.

Bijvoorbeeld met de waterstraal van de douche of met een vibrator. Het verschilt per meisje of per keer wat je het lekkerst vindt. Door de clitoris te stimuleren kun je klaarkomen. Een leuke ontdekking Roos kwam erachter hoe ze kon masturberen. Dat doen ze door zichzelf af te trekken: Bij aftrekken leg je je hand om de  penis  en beweeg je die op en neer, over de  eikel  naar beneden en weer terug. Wat spuug of glijmiddel kan het glijden gemakkelijker maken. Je kunt het tempo opvoeren tot je klaarkomt.

Ze werd geneukt met de tong van Martha. Het geil schroomde langs haar gezicht, vervolgens ging ze met haar tong op en neer door de hele spleet en raakte steeds de aars van Leontien die lag te kreunen of haar leven ervan af hing. Toen haar clitje met de tong werd bewerkt kwam haar orgasme als een explosie. Het geil spoot eruit en ze schokte over haar hele lichaam. Het orgasme was zo krachtig dat het zeker een aantal minuten aanhield. Toen het voorbij was zakte ze van vermoeidheid in elkaar.

Martha ging op haar liggen en sloeg haar benen om Leontien heen en kuste haar. Leontien proefde haar eigen geil en het viel haar niet tegen. Leontien bekende aan Martha dat ze nooit had gedacht dat seks zo lekker kon zijn.

Er zijn nog vele manieren dat we kunnen genieten van seks, daar heb je een man niet voor nodig zei Martha. Vervolgens lagen ze in elkaars armen uit te rusten, op haar boven been voelde ze de natte kut van Martha en ze besefte dat zij nog niet aan haar trekken was gekomen.

Ik wil dit ook bij je doen maar ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zal je wel helpen lieve schat van me. Martha draaide zich op haar rug en Leontien ging op haar buik zitten.

Martha voelde de natte kut op haar buik, een ongekende geilheid bekroop haar. Ze was vreselijk nat tussen haar benen. Leontien sloot haar mondt om de grote tepels en draaide met haar tong cirkeltjes. De tepels van Martha waren vreselijk hard en gevoelig. Je doet het heerlijk schatje, aangemoedigd door Martha ging Leontien verder. Ze ging voor haar zitten en Martha spreidde haar benen zo ver als ze kon.

Leontien had zoiets nog nooit gezien, het schaamhaar van Martha liep net als bij haarzelf ver door tot in haar bilspleet, Ze was zwaarder behaard dan zijzelf. De twee grote schaamlippen stonden open en ze zag het geil ertussen glinsteren. De grote clit stond recht naar voren en zag eruit als een kleine pik. Voorzichtig ging ze met haar vinger door de spleet die warm en nat aan voelde.

Steek er maar een paar vingers in zei Martha, Leontien deed wat haar gevraagd werd. Ze stak twee vingers in de kut en verbaasde zich hoe gemakkelijk dat ging. Ze stak een derde vinger erbij en ging op en neer, met haar andere hand bewerkte ze de clit. Aangemoedigd door het kreunen van Martha ging ze met haar hoofd richting de kut van Martha. Ze rook de zilte geur en twijfelde of ze haar tong wel zou gebruiken, maar toen Martha vroeg of ze haar tong wilde gebruiken viel alle schroom van haar af.

Ze likte Martha of het een lieve lust was. Alles wat Martha bij haar had gedaan deed ze nu bij Martha. Ze ging met haar tong door de hele spleet om haar vervolgens met haar tong te neuken. Haar hele gezicht was nat en ze vond het heerlijk. Ze duwde opnieuw drie vingers in haar kut en met haar mond bewerkte ze die grote clit. Ze zoog erop alsof ze een pik aan het pijpen was. Martha lag te kronkelen van geilheid, oooooooooh lieve schat wat doe je het lekker. Martha pakte zelf haar benen beet er trok ze naar achter, haar knieën zaten nu naast haar hoofd.

Haar kut en aars lagen nu helemaal open. Haar kutharen zaten helemaal onder het geil, het was een tijd geleden dat ze zo geil was geweest. Lik me aars hoorde ze Martha roepen, Leontien zakte met haar tong naar beneden en likte de aars van Martha. Elke keer als ze haar hoofd bewoog duwde ze haar neus tussen de grote schaamlippen.

Martha had het niet meer ooooh haaaaaaa ik ga komen. Haar orgasme was net zo heftig als van Leontien, ze maakte spastische bewegingen en trilde over haar hele lichaam. Toen haar orgasme voorbij was trok ze Leontien op haar, je bent een natuurtalent zei Martha.

Leontien glimlachte alleen maar en vleide haar hoofd op de borsten van Martha, ze lagen zo een tijdje na te genieten toen Leontien zei dat ze de trein naar huis moest halen.

Ze kleedden zich aan en liepen naar beneden, daar namen ze met een innige zoen afscheid en spraken af dat Leontien over een week in de kamer zou trekken. De week kroop voorbij, allebei konden ze niet wachten om elkaar weer te zien en opnieuw met elkaar in bed te duiken.

Leontien had die week gebruikt om stiekem seksboekjes van haar broer te lezen. Ze was zo tot de ondekking gekomen wat vrouwen wel niet deden bij elkaar, standje 69 sprak haar ook zeer aan en ze had zich voorgenomen om dat de volgende keer ook zeker uit te proberen. Eindelijk was de dag aangebroken dat ze bij Martha in zou trekken.

Ze nam een vroege trein en kwam omstreeks Met een paar ferme kussen begroeten ze elkaar. Ze wilde elkaar wel aflikken maar met al die omstanders hielde ze zich in. Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha.

Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen. Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen. De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil. Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften.

Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet. Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes. Met haar vingers bewerkte ze het clitje. Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen. Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle.

Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien. Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf. Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen.

Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot. Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe.

De kut en aars van Martha lagen nu wijd open. Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit. Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom. Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot. Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat.

Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien. Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont. Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht. Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen.

Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom. Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte. Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden.

Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan. In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha. Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben. Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven.

De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed. Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien.

Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan. Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog. De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer. Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon.

Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken. Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde.

Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde. Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door.

De hond likte met zijn grote tong de hele spleet van Martha uit. Dan likte hij weer haar aars dan weer haar clit. Haar orgasme kwam als een stormram opzetten, ze schreeuwde het uit ooooooooh ik ga kooooooomen, Leontien zag dat het geil eruit spoot, het liep in straaltjes langs haar benen.

Toen het voorbij was liet Martha zich voorover op bed vallen. Leontien keek haar verbaasd aan en zei dat dit het geilste was wat ze ooit gezien had. Ja wat wil je, hij kan likken als de beste en nog veel meer. Meer vroeg Leontien verbaast, kijk maar eens tussen ze benen. Leontien zag een grote gezwollen rode lul, Martha kroop van het bed af en begon met de lul van de hond te spelen.

Wil je nog iets geils zien zei Martha tegen Leontien, voor ze kon antwoorden ging Martha op haar knieën voor de hond zitten, ze spreiden haar benen en stak haar kont omhoog.

De hond begreep gelijk wat er van hem verlangd werd en aarzelde dan ook niet. De hond besteeg Martha en plaatste zijn voorpoten naast haar hoofd.

Martha voelde de lul tegen haar billen drukken, met haar hand leidde ze de lul naar haar neukgrot. Ze voelde hoe de lul naar binnen gleed, oooooooooh wat is dit lekkeeer.

De hond begon haar als een waanzinnige te neuken. Leontien ging onder Martha liggen en zag hoe de lul van de hond in en uit de kut van Martha ging. Leontien werd vreselijk geil van dit aanzicht en voelde dat ze vreselijk nat werd tussen haar benen. Martha genoot vreselijk, de dikke lul van de hond bezorgde haar een ongekend genot, zijn ballen sloegen tegen haar kont en haar kut droop van het geil.

Ze voelde dikke klodders sperma tegen haar baarmoeder spuiten, dit was teveel voor Martha, ooooooooooh haaaaaaaaaaaa Leontien ik ga kooooomen, ze gooide haar hoofd in haar nek en schreeuwde het uit van genot. Langzaam trok haar orgasme weg en ze voelde dat de lul van de hond dikker werd,Ze legde Leontien uit dat als een hond klaar komt zijn lul dikker wordt.

De dikker wordende lul bezorgde Martha opnieuw een geil gevoel, Leontien die nog steeds onder haar lag zag dat de clit van Martha vreselijk gezwollen was, toen ze er met haar tong overheen ging bezorgde dit Martha gelijk een tweede orgasme. Inmiddels was de lul van de hond geslonken en floepte uit haar kut. Leontien gaf Martha een kus en zei dat ze had genoten van de voorstelling.

Waarom probeer je het ook niet eens. Me laten likken lijkt me wel wat maar me laten neuken door een hond. Laat je eerst maar likken zei Martha dan kan je altijd nog verder kijken.

Leontien ging met haar kont op de rand van het bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen.

Geile broer en zus beffen en spuiten

Na wat discussie over leeftijd en wel of niet kunnen, besluiten we mekaar te spreken over de cam. Pfff… eerste keer cam, mijn hart gaat tekeer als een losgeslagen hengst, haha merrie bedoel ik. En dan floep de camera op en aan de andere kant van het scherm een hele mooie verschijning.

Algauw zien we in dat we toch wel wat losmaken bij mekaar. Zo jong, maar o zo verleidelijk. Ik doe moeite, maar nee, ik kan hem niet weerstaan. Hij vraagt me of hij nog mag komen, hij woont aan de andere kant van België gelukkig is het hier niet zo groot.

Zonder er veel bij na te denken zeg ik dan ook dat het goed is. Zo opgewonden als een Duracell konijntje begin ik me dan ook klaar te maken. Vlug de douche in, Veet op de beentjes jak, wat blijft dat goedje toch een slechte geur hebben , haartjes wassen, scrubje…ja, ik weet het, wij vrouwen hebben heel wat werk aan ons lichaam.

Douche uit, lekker geurende olie inwrijven zodat ik zo zacht ben als een 20 jarige. Toch wat onzeker over mijn leeftijd bij zo een jonge gast. Dus dan maar extra mijn best doen om de verschillen tot een minimum te herleiden. Uiteindelijk ben ik dan toch bij mijn dressing aangekomen, nu moet ik nog de moeilijkste beslissing nemen, wat doe je in godsnaam aan in zo een situatie… pfff.. Dus mini black dress, en zwarte torenhoge hakken met een knots van een strikje bovenop de top. Gehaast vlieg ik daarna naar beneden, rolluiken dicht, 40 tal theelichtjes verspreiden over de hele woonkamer, nog wat kleine hapjes voorzien, leuke niet storende achtergrond muziek voorzien… en ja, dan zit ik daar helemaal klaar en nog een half uur te vroeg… typisch ik!

Zo nerveus als Bill Clinton toen Hilary een gebruikte sigaar in haar mond stak LOL… om toch een beetje mijn zenuwen in het gareel te houden schenk ik me een rode porto in.

En ja, het werkt. Ik ben terug een klein beetje rustiger. Een half uurtje later rinkelt de bel…brrr… met een bang hartje doe ik dan ook de voordeur open.

Gelukkig is de persoon aan de deur dezelfde die ik 2 uur eerder op de cam had gezien. En voor een jonkie best galant, hij heeft een fles bubbels onder de arm die ik meteen koud steek, terwijl ik de reeds gekoelde fles open en twee glaasjes volschenk.

Het is een charmeur, hoe onzeker ik me ook voel door het leeftijdsverschil, hij laat me duidelijk merken dat hij me aantrekkelijk vindt.

En dat stelt me toch wat op me gemak, iedere vrouw heeft van tijd tot tijd wat bevestiging nodig. Al vlug volgt er een aanraking, ik voel me er goed bij, en weet dat ik nu zeker niet meer terug kan, ik vind hem aantrekkelijk en hij laat me totaal niet koud. Zijn handen begeven zich richting mijn volle billen.

Ik vind het heerlijk, mijn benen zijn zo gespannen van het vele sporten dat ze wel aan wat ontspanning toe zijn. Hij neemt mijn mini voetjes vast en doet mijn hakken af, zijn mond beweegt hij richting enkel en kust mijn been volledig tot hij gehinderd wordt door mijn kleedje… jammer denk ik al bij mezelf.

Voorzichtig maar als een ervaren minnaar trekt hij mijn ritssluiting die op mijn rug zit open. Er volgt een trilling over mijn hele lichaam. Terwijl hij achter me aanstaat en me achteraan in mijn nek kust, trekt hij mijn kleedje omhoog tot het uiteindelijk op de tafel eindigt en ik enkel nog omhuld ben door lingerie. Zijn verleidelijke ogen kijken mij aan alsof ik zijn prooi ben die hij helemaal wil verscheuren.

Hij duwt me terug de zetel in en kust me voor de eerste keer op mijn lippen, daar heb je dat trekje weer in mijn buik. Ik verlang naar meer, maar hij lijkt het leuk te vinden mij te zien smachten van verlangen naar zijn lippen, hij heeft me niet wat ik wil, zijn lippen banen zich een weg richting mijn ondertussen keiharde tepels, hij likt ze en zuigt er dan keihard aan tot ik lichte kreetjes uitbreng.

Even slaat hij zijn ogen omhoog om mij met een uitdagende blik aan te kijken… goed bezig denk ik bij mezelf. Het is pure verwenning, hij zet zijn verkenningstocht met zijn tong verder richting mijn buik, terwijl hij mijn borsten gebruikt als houvast. Ondertussen ligt mijn hele lichaam al te krullen van verlangen, en heb ik zin om zijn hoofd naar beneden richting ultiem genot te sturen. Maar ik laat gewoon alles in zijn handen, hij weet blijkbaar heel goed waar hij mee bezig is.

Mijn hoofd is zo leeg en licht, ik voel me dronken en heb maar een glas op. Terwijl ik denk dat ik niet nog meer opgewonden kan worden, duwt hij zijn hoofd tussen mijn billen en likt voorzichtig tussen mijn lippen in, hij zuigt aan mijn clitoris tot die dubbel zo groot is als voordien, door zijn draaiende tong beweging lig ik te hijgen en te kreunen zoals nooit tevoren.

Hij zet nog een laatste turbo versnelling in en ik kom klaar op een hele intense, zalige, super fantastische manier. Mijn hele lijf ligt gewoon na te schokken van de sublieme ervaring. Met een zelfvoldane lach op zijn  gezicht zegt hij, vind je me nog steeds te jong?

Met een verlegen stemmetje zeg ik, misschien moet je me nog meer overtuigen. Oo dat had ik niet moeten doen, hij gaat blijkbaar geen enkele uitdaging uit de weg, neemt me op uit de zetel, ik klem mijn benen goed rond zijn lichaam en hij legt me vanboven op de keukentafel. Nu kust hij me intens op de lippen, mijn hoofd begint opnieuw te duizelen, mijn heupen lijken een eigen leven te gaan leiden en heel mijn lijf schreeuwt om geneukt te worden.

Met een diepe stoot duwt hij zijn toch wel stevige lul in mijn natte kut, ik grijp zijn stevige kont lekker vast, en roep dat hij me nog harder moet neuken, waar hij blijkbaar graag op in gaat. Ineens neemt hij mijn armen vast en legt die rond zijn schouders, mijn benen klem ik terug rond zijn middel, hij drukt me tegen de muur aan, en ik hoor zijn adem versnellen, hij bijt op zijn lip, en hij kijkt me diep in mijn ogen aan terwijl hij klaarkomt.

O what a night! Btw, met David heb ik nog steeds contact, we zijn geen koppel, maar we zijn wel een perfecte match op het gebied van sex. We hebben mekaar al enkele keren ontmoet, dus als ik nog tijd vind kan je nog enkele verhaaltjes verwachten.

Zo zie je maar dat je nooit mag beoordelen op leeftijd. En dat er toch nog leuke dingen te beleven zijn op koude, lange winteravonden. Liefste Anouck, leeftijd maakt geen verschil uit als je op sex-gebied bij elkaar pas. Net als jij ben ik single en begeef ik mij ook in de virtuele wereld om mensen te ontmoeten. Voor het internet gebeuren heb ik 5 jaar een sex-relatie gehad met een vrouw die 14 jaar ouder was. Zij heeft heel wat bijgebracht en kennis laten maken met de vele facetten van sex.

Onlangs leerde ik een 10 jaar jongere vrouw kennen die deze ervaring evenaarde het was 12 jaar geleden dat ik zoiets nog beleefde. Het was gewoon hemels. Het komt erop aan dat het klikt en dat je onbeperkt kan geven tijdens de sex.

Ik wens je veel plezier toe met David en wie weet kom je nog mensen tegen waarmee het goed klikt. Kan er dan ééns iemand mij uitleggen waar je een serieuze site vind en waar je niet aan het lijntje gehouden wordt…. You must be logged in to post a comment. Schrijf u in op onze nieuwsbrief, en we houden u op de hoogte over nieuwe producten en promoties.

Webshop Zeven voordelen van Libidos! Libidos… franca op Over de geboorte van N. Libidos… eugeen op Over de geboorte van N. Libidos… Bert De Keuster op Meedoen in sexfilms? Dominique 25 december om Beau 28 april om Voeg uw reactie toe. Algemene info Zeven voordelen van Libidos! Nieuwsbrief Schrijf u in op onze nieuwsbrief, en we houden u op de hoogte over nieuwe producten en promoties.

Alvast bedankt voor je interesse! We hebben net een mailtje gestuurd waarin je dit adres dient te bevestigen. Met die gedachte werd ze nog geiler, ze haalde de vinger in een rustig tempo op en neer. Leontien dacht dat ze in de zevende hemel was, ze spreidde nog verder haar benen en gooide haar hoofd in haar nek, zowel haar grotje als haar clitje werden nu bewerkt haaaaaa hoooooo wat is dit lekker.

Martha voelde aan het schokken van Leontien dat ze een orgasme kreeg. Leontien kromde haar rug haaaaaaaaa haaaaaaa ik koooom, het orgasme was zo heftig dat het zeker een minuut duurde voor ze weer wat bij haar positieve was.

Ze lag met gesloten ogen na te genieten, toen ze haar ogen open deed keek ze in het gezicht van Martha, wel zo te horen vond je het wel fijn, ja zei Leontien wat verlegen. Martha was nog lang niet klaar, ze wilde haar naakt zien en tussen haar benen proeven. Ze duwde Leontien op het bed, pakte de bovenrand van haar rokje en trok dit met de string in één keer naar beneden.

Zelf kleedde ze zich ook uit en ging naast Leontien liggen. Zachtjes begon ze haar te kussen, haar tong raakte de lippen van Leontien die Martha terug begon te zoenen. Leontien had wel eens met een jongen gezoend, maar deze vrouw deed het veel beter.

Hun tongen raakte elkaar en Leontien kreeg weer dat fijne gevoel in haar buik. Martha zakte langzaam af naar beneden, ze kuste de hals van Leontien, toen ze was aanbeland bij de borsten zag ze dat de tepels fier vooruit stonden. Ze likte om beurten de tepels en ging vervolgens verder naar beneden. Toen ze aanbeland was bij de venusheuvel speelde ze met haar tong door het zwarte haar. Ze verplaatste zich naar de voorkant, Leontien trok haar knieën op en spreidde haar benen.

Wat Martha toen te zien kreeg was het mooiste wat ze ooit had gezien. Het kuthaar liep door haar hele spleet tot aan haar aars en gedeeltelijk tot in haar liezen. De schaamlippen stonden wat open en het clitje stak een klein stukje naar voren, het geil liep zo haar bilspleet in.

Martha kon zich niet meer bedwingwen en plaatste haar mond op deze heerlijke vrucht. Ze rook en proefde de zilte geur vermengd met geil.

Met haar handen trok ze de schaamlippen van elkaar en ging met haar tong naar binnen, met haar vinger bewerkte ze het clitje. Leontien lag met haar kont te draaien oooooooh mij god wat is dit lekker. Ze begon haar eigen tieten te masseren. Ze werd geneukt met de tong van Martha. Het geil schroomde langs haar gezicht, vervolgens ging ze met haar tong op en neer door de hele spleet en raakte steeds de aars van Leontien die lag te kreunen of haar leven ervan af hing.

Toen haar clitje met de tong werd bewerkt kwam haar orgasme als een explosie. Het geil spoot eruit en ze schokte over haar hele lichaam.

Het orgasme was zo krachtig dat het zeker een aantal minuten aanhield. Toen het voorbij was zakte ze van vermoeidheid in elkaar. Martha ging op haar liggen en sloeg haar benen om Leontien heen en kuste haar. Leontien proefde haar eigen geil en het viel haar niet tegen. Leontien bekende aan Martha dat ze nooit had gedacht dat seks zo lekker kon zijn. Er zijn nog vele manieren dat we kunnen genieten van seks, daar heb je een man niet voor nodig zei Martha. Vervolgens lagen ze in elkaars armen uit te rusten, op haar boven been voelde ze de natte kut van Martha en ze besefte dat zij nog niet aan haar trekken was gekomen.

Ik wil dit ook bij je doen maar ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zal je wel helpen lieve schat van me. Martha draaide zich op haar rug en Leontien ging op haar buik zitten. Martha voelde de natte kut op haar buik, een ongekende geilheid bekroop haar. Ze was vreselijk nat tussen haar benen.

Leontien sloot haar mondt om de grote tepels en draaide met haar tong cirkeltjes. De tepels van Martha waren vreselijk hard en gevoelig. Je doet het heerlijk schatje, aangemoedigd door Martha ging Leontien verder.

Ze ging voor haar zitten en Martha spreidde haar benen zo ver als ze kon. Leontien had zoiets nog nooit gezien, het schaamhaar van Martha liep net als bij haarzelf ver door tot in haar bilspleet, Ze was zwaarder behaard dan zijzelf. De twee grote schaamlippen stonden open en ze zag het geil ertussen glinsteren. De grote clit stond recht naar voren en zag eruit als een kleine pik.

Voorzichtig ging ze met haar vinger door de spleet die warm en nat aan voelde. Steek er maar een paar vingers in zei Martha, Leontien deed wat haar gevraagd werd. Ze stak twee vingers in de kut en verbaasde zich hoe gemakkelijk dat ging.

Ze stak een derde vinger erbij en ging op en neer, met haar andere hand bewerkte ze de clit. Aangemoedigd door het kreunen van Martha ging ze met haar hoofd richting de kut van Martha. Ze rook de zilte geur en twijfelde of ze haar tong wel zou gebruiken, maar toen Martha vroeg of ze haar tong wilde gebruiken viel alle schroom van haar af. Ze likte Martha of het een lieve lust was. Alles wat Martha bij haar had gedaan deed ze nu bij Martha. Ze ging met haar tong door de hele spleet om haar vervolgens met haar tong te neuken.

Haar hele gezicht was nat en ze vond het heerlijk. Ze duwde opnieuw drie vingers in haar kut en met haar mond bewerkte ze die grote clit. Ze zoog erop alsof ze een pik aan het pijpen was. Martha lag te kronkelen van geilheid, oooooooooh lieve schat wat doe je het lekker. Martha pakte zelf haar benen beet er trok ze naar achter, haar knieën zaten nu naast haar hoofd. Haar kut en aars lagen nu helemaal open. Haar kutharen zaten helemaal onder het geil, het was een tijd geleden dat ze zo geil was geweest.

Lik me aars hoorde ze Martha roepen, Leontien zakte met haar tong naar beneden en likte de aars van Martha. Elke keer als ze haar hoofd bewoog duwde ze haar neus tussen de grote schaamlippen. Martha had het niet meer ooooh haaaaaaa ik ga komen. Haar orgasme was net zo heftig als van Leontien, ze maakte spastische bewegingen en trilde over haar hele lichaam.

Toen haar orgasme voorbij was trok ze Leontien op haar, je bent een natuurtalent zei Martha. Leontien glimlachte alleen maar en vleide haar hoofd op de borsten van Martha, ze lagen zo een tijdje na te genieten toen Leontien zei dat ze de trein naar huis moest halen.

Ze kleedden zich aan en liepen naar beneden, daar namen ze met een innige zoen afscheid en spraken af dat Leontien over een week in de kamer zou trekken. De week kroop voorbij, allebei konden ze niet wachten om elkaar weer te zien en opnieuw met elkaar in bed te duiken.

Leontien had die week gebruikt om stiekem seksboekjes van haar broer te lezen. Ze was zo tot de ondekking gekomen wat vrouwen wel niet deden bij elkaar, standje 69 sprak haar ook zeer aan en ze had zich voorgenomen om dat de volgende keer ook zeker uit te proberen. Eindelijk was de dag aangebroken dat ze bij Martha in zou trekken. Ze nam een vroege trein en kwam omstreeks Met een paar ferme kussen begroeten ze elkaar.

Ze wilde elkaar wel aflikken maar met al die omstanders hielde ze zich in. Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha.

Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen. Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen. De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil.

Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften. Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet. Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes.

Met haar vingers bewerkte ze het clitje. Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen. Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle. Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien. Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf. Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen.

Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot. Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe. De kut en aars van Martha lagen nu wijd open. Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit.

Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom. Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot. Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat. Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien. Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont. Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht.

Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen. Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom. Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte. Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden.

Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan. In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha. Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben.

Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven. De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed. Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien.

Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan. Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog.

De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer. Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon. Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken.

Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde. Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door. De hond likte met zijn grote tong de hele spleet van Martha uit.

Dan likte hij weer haar aars dan weer haar clit. Haar orgasme kwam als een stormram opzetten, ze schreeuwde het uit ooooooooh ik ga kooooooomen, Leontien zag dat het geil eruit spoot, het liep in straaltjes langs haar benen.

Neuken leiden clit likken Haar uitkleden, een beetje spuug erop, vijf minuten aan haar clitoris likken en . je begint te pijpen terwijl jij je net aan concentreren bent om klaar te komen. . kan je een aantal plekken raken bij de vrouw die leiden tot intense hoogtepunten . Beffen, clitoris likken, orale seks, bef technieken, hoe moet je lekker beffen? Uiteindelijk zal dit leiden tot het lekkerste orgasme wat ze ooit heeft meegemaakt. Terwijl ik lekker zijn steeds hardere pik mondeling neuk vinden zijn handen de . billen en likt voorzichtig tussen mijn lippen in, hij zuigt aan mijn clitoris tot die mijn heupen lijken een eigen leven te gaan leiden en heel mijn lijf schreeuwt om .

BETAALDE SEX UTRECHT HETE MEIDEN SEX